Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Η φωτογραφία με την μπομπονιέρα του γιου τους - Τι συμβολίζει ο γαλάζιος ιππόκαμπος;

Η βάφτιση έγινε στην Πάτμο!

Μια φωτογραφία με την μπομπινιέρα του γιου της ανέβασε στα stories της η Τζένη Μπαλατσινού που το Σάββατο μαζί με τον αγαπημένο της Βασίλη Κικίλια βάφτισαν το Παναγιώτη Αντώνιο.

Η βάφτιση έγινε στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης στην Πάτμο με νονούς τον κουμπάρο του ζευγαριού και προπονητή μπάσκετ, Ηλία Καντζούρη, τον γιο της Τζένης Μπαλατσινού, Μάξιμο,  και την καλή της φίλη, την επιχειρηματία Βιολέττα Λάππα.

Ήδη ο υπουργός Υγείας και η σύζυγός του μας έδωσαν μια γεύση από το μυστήριο την Κυριακή δημοσιεύοντας στα social media της πρώτες φωτογραφίες. Σήμερα το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μοιράστηκε και την μπομπονιέρα του μικρού που ήταν ένα λευκό κουτί με έναν γαλάζιο ιππόκαμπο, το όνομα του μικρού και την ημερομηνία της βάφτισής του.

Το όνομα του μικρού και ο συμβολισμός πίσω από την μπομπονιέρα του

Σύμφωνα με τα όσα είχε μεταδώσει η εκπομπή Love, πρίν από την βάφτιση του Παναγιώτη Αντώνιου - ένα όνομα που τιμά τον πατέρα του υπουργού Υγείας και παράλληλα σχετίζεται με το τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου στο Μοναστήρι του Ευαγγελισμού, στην Πάτμο - ο  ιππόκαμπος συμβολίζει το σχήμα του νησιού αλλά και την δύναμη, την προστασία, την γενναιοδωρία και την καλή τύχη.

Ο δύσκολος τοκετός - Τι είχε πει η Τζένη Μπαλατσινού για την γέννηση του Παναγιώτη Αντώνιου

Μιλώντας τον Απρίλιο στο «Down Town» η πρώην εστεμμένη είχε μιλήσει για τον δύσκολο τοκετό της λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο σύζυγός της ήταν ο «φύλακας άγγελός» της.

«Είχα προαίσθημα ότι θα είναι δύσκολος τοκετός. Το ένιωθα. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μία φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις ημέρες που έμεινα στην εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο.

Δείτε επίσης: Η Τζένη Μπαλατσινού ευτυχισμένη μαμά! Χωμένη στην αγκαλιά των τριών μεγαλύτερων παιδιών της - για τα γενέθλια του Μάξιμου (φωτό)

Πως ο χρόνος που πάντα θεωρούμε άπλετος είναι πολύ λίγος. Kάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί… Καταφέραμε να το κρατήσουμε στην αγκαλιά μας για πρώτη φορά 12 μέρες αφότου γεννήθηκε. Και, ναι, ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελός μου» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ