Βασίλης Κικίλιας - Τζένη Μπαλατσινού: Οι πρώτες φωτό από την βάφτιση του γιου τους στην Πάτμο - Η συγκίνηση και τα χαμόγελα

Πανέμορφα και συγκηνικτικά κλικ από το μυστήριο

Τις πρώτες φωτογραφίες από την βάπτιση του μικρού Παναγιώτη Αντώνιου στην Πάτμο δημοσίευσαν στα social media η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο γιος του ζευγαριού πήρε το ονομά του από τον μπαμπά του υπουργού Υγείας, αλλά και από το εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου στο Μοναστήρι του Ευαγγελισμού, στην Πάτμο, που είχε κάνει παλιά τάμα η διάσημη μαμά του.

Μέχρι στιγμής δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας καμία εικόνα από το μυστήριο που έγινε με νονούς τον κουμπάρο του ζευγαριού και προπονητή μπάσκετ, Ηλία Καντζούρη, τον γιο της Τζένης Μπαλατσινού, Μάξιμο, αλλά και την καλή της φίλη, την επιχειρηματία Βιολέττα Λάππα.

Instagram/jennybalatsinou

Ωστόσο πριν από λίγο οι περήφανοι γονείς ανέβασαν στο Instagram τις πρώτες εικόνες στις οποίες είχαμε την ευκαιρία να τους δούμε μαζί με τον μπέμπη τους.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό είναι το πρώτο παιδί για τον Βασίλη Κικίλια, ενώ η Τζένη Μπαλατσινού έχει ακόμα τρία παιδιά από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλό. Μάλιστα σήμερα είναι και τα γενέθλια του γιου της Μάξιμου με την ίδια να δημοσιεύει νωρίτερα μια πολύ τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία.

«Παναγιώτης Αντώνιος» έγραψε στο ποστ του ο Βασίλης Κικίλιας βάζοντας δίπλα μια κόκκινη καρδιά. Στην φωτογραφία τον βλέπουμε μαζί με την σύζυγό του και τον μπέμπη τους που γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου του 2020.

 

 

Το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας από πλευράς της ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες με δύο από αυτές να ξεχωρίζουν.

Η μια είναι φυσικά η μαμά που κρατάει το μωράκι της μέσα στην εκκλησία, ενώ η άλλη είναι με τον Βασίλη Κικίλια και τον μικρό Παναγιώτη Αντώνιο.

Φωτογραφίες: Instagram.jennybalatsinou

Όσο για το φόρεμα που επέλεξε για την βάφτιση η Τζένη Μπαλατσινού αυτό ήταν ένα υπέροχο μάξι σε μπλε-μωβ χρώμα. Έμα ξέρει από μόδα! Να τους ζήσει και να είναι πάντα γερός και ετυχισμένος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ