Μαρία Σάκκαρη - Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Τριήμερο μαζί στο σπίτι του πρωθυπουργού στα Χανιά (βίντεο)

Στιγμές χαλάρωσης πριν τους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Ρομαντική απόδραση για την Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που πέρασαν λίγες ημέρες χαλάρωσης στα Χανια, όπου έχει σπίτι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πριν τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, όπου η κορυφαία αθλήτρια μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων (24 Ιουλίου - Αυγούστου), εκείνη και ο καλός της βρέθηκαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, στο Ακρωτήρι Χανίων.

Το ζευγάρι πέρασε όμορφα τις διακοπές του κάνοντας μπάνιο και παίζοντας ρακέτες, όπως «μαρτυρά» και ένα βίντεο που ανέβασαν στα stories τους.

Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας γύρισαν βέβαια στην πρωτεύουσα καθώς η τενίστρια ετοιμάζεται πια για την αναχώρησή της για το Τόκιο.

Η Μαρία Σάκκαρη πριν κάποιες μέρες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, Tik Talk, και ήταν η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το Roland Garros. 

Σε αυτή μίλησε για το τένις, τα παιδικά της χρόνια και κλήθηκε να απαντήσει και για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκηαποκαλύπτοντας πως είναι ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες.

«Πάει ένας χρόνος τώρα που γνωριστήκαμε και η αλήθεια είναι ότι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί, το έχω πει άλλωστε, δεν είναι κρυφό» είπε μεταξύ άλλων.

«Ούτε εκείνος ούτε εγώ έχουμε δώσει ποτέ δικαίωμα. Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για εκείνον για ώρες. Έχουμε μια πολύ εύκολη σχέση, είναι πολύ εύκολος άνθρωπος», προσέθεσε αποκαλύπτοντας πως παίζει πολύ ωραίο τένις έχοντας πολύ καλό σερβίς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ