Βγήκε από την καραντίνα η Kate Middleton & πήγε στο Wimbledon με τον William - Στα πράσινα η Δούκισσα, στα θαλασσί ο πρίγκιπας της (φωτό)

Λατρεύουν το τένις

Αν υπάρχει ένα αθλητικό event που λατρεύουν η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William τότε σίγουρα αυτό είναι το Wimbledon, αφού και οι δυο απολαμβάνουν να παίζουν τένις και έχουν το δικό τους γήπεδο στην εξοχική του κατοικία στο Norfolk.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ βγήκε από την καραντίνα στην οποία είχε αναγκαστεί να μπει όταν πριν λίγες ημέρες ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού και πλέον έχει επιστρέψει δυναμικά στα βασιλικά της καθήκοντα.

Ντυμένη λοιπόν με ένα πράσινο κομψό φόρεμα - ένα look το οποίο η αλήθεια είναι ότι ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με το θαλασσί που είχε φορέσει ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ - παρακολούθησε από τις κερκίδες μαζί με τον άντρα της το ματς ανάμεσα στην Αυστραλή Ashleigh Barty και στην Τσέχα Karolina Pliskova.

Μάλιστα πίσω τους στο royal box καθόντουσαν και δύο θρύλοι του τένις που δεν ήταν άλλοι από τον Billie Jean King και την Martina Navratilova.

Ακόμα η Δούκισσα συνομίλησε με τους Gordon Reid και Alfie Hewett με αφορμή τον τίτλο διπλού αναπηρικού αμαξιδίου ανδρών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ