Η Catherine Zeta-Jones κολυμπά ανέμελη με μακρυμάνικο ολόσωμο: «όταν μόλις έχεις λουστεί αλλά θες απεγνωσμένα μια βουτιά» (βίντεο)

Κάνει διακοπές με τον σύζυγό της!

Τις διακοπές της με τον αγαπημένο της άντρα Michael Douglas απολαμβάνει η Catherine Zeta-Jones που δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με την ίδια να κολυμπά ανέμελη.

Στο πλάνο βλέπουμε την ηθοποιό με ένα μακρυμάνικο ολόσωμο μαγιό να έχει βουτήξει από το σκάφος και να πλατσουρίζει στα καταγάλανα νερά.

Πάντως όπως σημειώνει και η ίδια στην ανάρτησή της ξέρει να κολυμπά καλύτερα από αυτό, απλά δεν ήθελε να βρέξει τα μαλλιά της!

«Όταν μόλις έχεις λούσει τα μαλλιά σου αλλά θες απεγνωσμένα μια βουτιά τότε κολυμπάς έτσι. Ξέρω να κολυμπάω καλύτερα, Michael βοήθεια, αυτή δεν είναι η καλύτερη φόρμα μου» έγραψε.

Σε πιο πρόσφατη ανάρτησή της η 51χρονη μοιράστηκε ένα βίντεο από το πως περνάει το πρωί της Κυριακής. Φορώντας λοιπόν ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό την βλέπουμε να κάνει γιόγκα πάνω στο σκάφος!

«Όταν οι κακές selfies συμβαίνουν στους καλούς ανθρώπους,εντάξει ίσως όχι τόσο κακές, όχι τόσο καλές» διαβάζουμε σε ένα ακόμα καλοκαιρινό της ποστ, ενώ στις φωτογραφίες την βλέπουμε αγκαλιά με τον 76χρονο σύζυγό της και θέα την θάλασσα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ