Μέσα σε μια βίλα 55 εκ στο Λος Άντζελες: Με 3 πισίνες που... έχουν όνομα! - Το άγαλμα που «εξαφανίζεται», η απίθανη θέα, οι 150 ετών ελιές (βίντεο)

5 δωμάτια, 8 μπάνια, γυμναστήριο! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Υπάρχουν μερικά σπίτια που σου κόβουν την ανάσα με την μοναδική αρχιτεκτονική και το design τους.

Το ίδιο συμβαίνει και με την βίλα στο Λος Άντζελες που βρίσκεται τώρα στην αγορά για κάτι λιγότερο από 55 εκατομμύρια δολάρια.

Και τι αγοράζεις με τόσα λεφτά; Τα πάντα! Πέντε υπνοδωμάτια, 8 μπάνια και σχεδόν 16.000 τετραγωνικά πόδια ζωτικού χώρου είναι μερικά από τα όσα διαθέτει η πολυτελής αυτή κατοικία.

Photo: Youtube.architecturaldigest

Μάλιστα στο ακίνητο θα βρει κανείς τρεις πισίνες, η κάθε μια από τις οποίες έχει το δικό της όνομα.

Photo: Youtube.architecturaldigest

Πρώτη η South Pool γνωστή και ως «Άναμπελ» από το άγαλμα που βρίσκεται σε αυτή και το οποίο δημιουργεί την οφθαλμαπάτη ότι εξαφανίζεται αν το κοιτάξεις από το πλάι. Παράλληλα στον χώρο θα βρει κανείς ελιές 150 ετών και φυσικά ένα κομψό σαλόνι με έπιπλα εξωτερικού χώρου.

Επόμενη η Baja Pool που είναι λες και βρίσκεται μέσα στο σαλόνι του σπιτιού. Πρόκειται για τον απόλυτο συνδυασμό εσωτερικού και εξωτερικού με την πισίνα να έχει παράλληλα και ξεχωριστό τζακούζι.

Πέρα από την τρίτη πισίνα που υπάρχει στο ακίνητο οι υπόλοιπες ανέσεις που περιλαμβάνει είναι το μπαρ, γυμναστήριο αλλά και μια γκαλερί με 15 αυτοκίνητα! 

Όσο για την θέα αυτή πραγματικά κόβει την ανάσα αφού σχεδόν από κάθε γωνιά του πουλετούς αυτού σπιτιού μπορείς να δεις το Λος Άντζελες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ