Η πριγκίπισσα Elisabeth του Βελγίου σε στρατιωτική εκπαίδευση - Με τον μπερέ & την στολή παραλλαγής η 19χρονη διάδοχος (φωτό)

Τελιώνει το πρώτο έτος στην Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία

Φωτογραφίες από την εκπαίδευση της πριγκίπισσας Elisabeth δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας του Βελγίου στο Instagram με αφορμή την συμπλήρωση του πρώτου χρόνου της διαδόχου στην  Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία.

Η 19χρονη κόρη της βασίλισσας Ματθίλδης και του βασιλιά Φίλιππου φοιτά στο RMA όπου και προπονείται σκληρά κάνοντας τακτικές ασκήσεις αλλά και θεωρητικά μαθήματα.

Φωτογραφίες: Instagram/belgianroyalpalace

 

Να σημειωθεί ότι το βασιλικό ζεύγος εκτός από την πρωτότοκή τους κόρη, που αναμένεται να τους διαδεχθεί κάποια μέρα και στον θρόνο έχουν ακόμα τρία παιδιά, τους πρίγκιπες Γαβριήλ και Εμμανουήλ και την πριγκίπισσα Ελεονώρα.

Στις εικόνες που αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα του παλατιού στο Instagram βλέπουμε την Elisabeth με την στολή παραλλαγής, αλλά και με το στρατιωτικό της μπερέ να προπονείται αλλά και να τρώει μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές της Ακαδημίας.

«Συνήθισα να ξυπνάω νωρίς» είπε μεταξύ άλλων η νεαρή πριγκίπισσα για την εμπειρία της ενώ σύμφωνα με την express.co.uk συμπλήρωσε ακόμα ότι «έπρεπε να προσαρμοστώ εδώ όμως τώρα το απολαμβάνω, έχω γνωρίσει θαυμάσιους ανθρώπους και έχω αποκτήσει πολλές εμπειρίες».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ