Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Topwomen η Βίβιαν & η Ελπίδα-Βαϊανή από τα Χανιά: Μαμά και κόρη έδωσαν μαζί Πανελλήνιες - Οι διπλοβάρδιες, η επιτυχία (φωτό)

Στήριξαν η μία την άλλη και τα κατάφεραν!

Όταν τα παιδιά δίνουν Πανελλήνιες, οι γονείς συνήθως ανησυχούν για τις επιδόσεις τους. Υπάρχουν όμως γονείς που δίνουν Πανελλήνιες μαζί με τα παιδιά τους και η αγωνία… είναι διπλή!

Στα Χανιά, η κυρία Βίβιαν Σαρρή, παρά το γεγονός ότι εργάζεται σε δύο δουλειές για να στηρίξει την οικογένειά της, κατάφερε να δώσει Πανελλήνιες μέσω ΕΠΑΛ και συγκέντρωσε 16.000 μόρια, ενώ ταυτόχρονα η κόρη της, Ελπίδα-Βαϊανή, που συμμετείχε κι εκείνη στις εξετάσεις αλλά στο ΓΕΛ, συγκέντρωσε 18.000 μόρια περίπου.

Αριστούχος η κόρη, εξαιρετική και η μαμά, μίλησαν στο zarpanews.gr:

«Μετά τη διπλοβάρδια δεν είναι εύκολο να διαβάσεις» είπε η κα Σαρρή. “Είχα πάρει άδεια και τις πρώτες μέρες έπρεπε απλά να ξεκουραστώ. Διάβασα όμως, αν και το έκανα λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις και πήγα να δώσω. Παρακινήθηκα από μια ανάρτηση που είχα δει. Έγραφε ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στην ευτυχία, την ευημερία και στην εκπλήρωση των ονείρων μας. Ποτέ δεν είναι αργά.».

Photo: zarpanews.gr

Η Ελπίδα-Βαϊανή, όταν έμαθε πως η μητέρα της θα δώσει κι εκείνη εξετάσεις, εντυπωσιάστηκε αλλά τη στήριξε:

«Απ’ την αρχή το ήξερα και την ενθάρρυνα. Μου έκανε εντύπωση, αγχώθηκα στην αρχή λίγο για το πως θα τα πάει αλλά τώρα πια βλέπω ότι τα κατάφερε πολύ καλά. Χαίρομαι πάρα πολύ για τη μαμά».  Όσο για την ίδια, δηλώνει πολύ ικανοποιημένη με τη βαθμολογία της και θέλει να γίνει παιδοψυχολόγος:

Photo: zarpanews.gr

«Με βοήθησε πολύ και η γιαγιά μου, διαβάζαμε μαζί. Αλλά κάναμε και διαλείμματα με κλήσεις στο Tik Tok! Ήταν δύσκολο και ψυχοφθόρο, αλλά μάθαμε αρκετά πράγματα και θα δηλώσω σχολές ψυχολογίας στο μηχανογραφικό. Πρώτα στη Θεσσαλονίκη και μετά στο Ρέθυμνο και πιστεύω ότι θα περάσω γιατί έχω περιθώριο σε σχέση με τις περσινές βάσεις».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ