Η πριγκίπισσα Βεατρίκη με πουά φόρεμα εγκυμοσύνης στο Wimbledon - Φουσκώνει η κοιλίτσα της μέλλουσας μαμάς (φωτό)

Θα γεννήσει το 12ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ

Την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έκανε η πριγκίπισσα Βεατρίκη που βρέθηκε στο Wimbledon μαζί με τον άντρα της, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι  και την Κόμισσα του Wessex.

Η κόρη του πρίγκιπα Έντουαρντ και της Σάρα Φέργκιουσον επέλεξε για την περίσταση ένα λευκό πουά φόρεμα ενώ για πρώτη φορά είδαμε την φουσκωμένη πια κοιλίτσα της.

Το midi φουστάνι της ήταν από το brand Self-portrait και η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ το είχε συνδυάσει με μια ψάθινη τσάντα και κόκκινη μάσκα.

Ο σύζυγός της από την άλλη είχε επιλέξει ένα μπλε κουστούμι ενώ μαζί τους ήταν και η θεία της πριγκίπισσας Κόμισσα Sophie (η γυναίκα του πρίγκιπα Έντουαρντ, του μικρού γιου της βασίλισσας).

Να σημειωθεί ότι το μωράκι της Βεατρίκης θα είναι το 12ο δισέγγονο της Ελισάβετ και 11ο στη σειρά της διαδοχής.

Δείτε επίσης: Πώς θα ονομάσει η πριγκίπισσα Βεατρίκη το μωρό της; - Τα στοιχήματα άρχισαν - Ιταλικό όνομα ή φόρος τιμής στον Πρίγκιπα Φίλιππο; (φώτο)

Ο γάμος της Βεατρίκης με τον συζυγό της είχε προγραμματιστεί για στις 29 Μαΐου 2020 και θα λάμβανε μέρος στο βασιλικό παρεκκλήσι στο Ανάκτορο Σεντ Τζέιμς στο Λονδίνο ενώ μετά την τελετή αναμενόταν να διεξαχθεί δεξίωση στους κήπους των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ. Ωστόσο, πρώτα η δεξίωση και μετά ο ίδιος ο γάμος αναβλήθηκαν λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19. Ο γάμος τελικά τελέστηκε στις 19 Ιουλίου του 2020.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ