Όνειρο υψηλής ραπτικής η Extravagant κολεξιόν του οίκου Fendi - Η εντυπωσιακή επίδειξη με ρούχα εμπνευσμένα από την "Αιώνια πόλη" (φώτο-βίντεο)

Στην εποχή των Social Media, που τα υπέροχα φορέματα γίνονται "Viral" η κατεύθυνση που δίνει ο Jones για τον οίκο Fendi , ορίζει την υψηλή ραπτική σαν κάτι που μπορεί εύκολα ο καθένας να αντιληφθεί: Υπέροχα ρούχα, διάσημα πρόσωπα, εντυπωσιακή διακόσμηση

Supermodels και υπέροχα φορέματα: Ο Kim Jones του οίκου Fendi, ζει το όνειρο υψηλής ραπτικής.

H δεύτερη συλλογή που παρουσίασε ο σχεδιαστής για τον διάσημο ιταλικό οίκο τραβήχθηκε σε μια συναισθηματική ταινία που δείχνει τις Kate Moss, Christy Turlington και Amber Valletta , να κοιτάζουν αινιγματικά την κάμερα, καθώς κινούνται σε ένα ρωμαϊκό θέατρο με φορέματα που υποδηλώνουν ότι είχαν έμπνευση, την πέτρα και τα αγάλματα του.



Photo: Courtesy of Fendi

Σκηνοθέτης του φιλμ με το όνομα "Αιώνια Πόλη", ο Luca Guadagnino, γνωστός από την ταινία, Call Me by Your Name.

Photo: Courtesy of Fendi

Η Kim Kardashian, η οποία έτυχε να βρίσκεται στη Ρώμη, ενώ ο Τζόουνς έφτιαχνε το φιλμ για τον Fendi, φαίνεται σε κάποια σκηνή.

Photo: Courtesy of Fendi

Στην εποχή των Social Media, που τα υπέροχα φορέματα γίνονται "Viral" η κατεύθυνση που δίνει ο Jones για τον οίκο Fendi , ορίζει την υψηλή ραπτική σαν κάτι που μπορεί εύκολα ο καθένας να αντιληφθεί: Υπέροχα ρούχα, διάσημα πρόσωπα, εντυπωσιακή διακόσμηση.

Photo: Courtesy of Fendi

"Είναι ωραίο να μπορείς να κάνεις σωστά τις Social επαφές. Νομίζω ότι ήταν κατάλληλη στιγμή να το πω αυτό",δήλωσε ο Jones, εξηγώντας την εστίασή του στα βραδινά ρούχα σε ένα τηλεφώνημα από τη Ρώμη μια εβδομάδα πριν από την ψηφιακή του πρεμιέρα, αναφέρει η Vogue

Photo: Courtesy of Fendi

Οι πελάτες του οίκου που είχαν δει το preview είπαν: "Πηγαίνετε στην επίδειξη του οίκου Fendi. Θα δείτε κάτι Extravagant "

Στις δύο σεζόν που βρίσκεται ο Jones στον οίκο Fendi η τεχνική του εστιάζει σε δύο σημεία: Τη διακόσμηση των ρούχων και την κατασκευή.

Τα glam βραδινά φορέματα του μοιάζουν με έργα τέχνης.

Είναι ένας "καμβάς" στον οποίο πολυτελή υφάσματα σμίγουν με πολύτιμα μαργαριτάρια, πέτρες, φτερά, κεντήματα.

Η συλλογή "Φνιπώρο-Χειμώνας 2021" του οίκου Fendi, απευθύνεται στη γυναίκα που δεν φοβάται τη λάμψη και την πολυτέλεια.

Πολυτέλεια που υπάρχει στα ρούχα της σε τέτοιο βαθμό ώστε να μη φτάνει στο σημείο της κακόγουστης υπερβολής. 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ