Ο Άκης Πετρετζίκης με νέο ''dad look'' - ''Φρεσκαδούρα κουρεμένος και πατέρας τρελαμένος'' (φωτό)

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει ο Ακης Πετρετζίκης ο οποίος πριν από μια εβδομάδα έγινε πατέρας... 

O Άκης Πετρετζίκης πριν λίγες μέρες καλωσόρισε τον γιο του στον κόσμο και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης ζουν τις καλύτερες μέρες της ζωής τους! Η σύντροφος του γέννησε στο μαιευτήριο ''ΜΗΤΕΡΑ'' στο οποίο και ο ίδιος έχει αναλάβει το μενού των λεχώνων. 

Ο αγαπημένος μας σεφ περίμενε εδώ και καιρό αυτήν την ημέρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά το παιδάκι του. Και όπως μάλιστα λέει είναι ήδη τρελαμένος με τον Πετρετζίκη Junior. 

Στην πρώτη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram την ημέρα της γέννησης του παιδιού του βλέπουμε να κρατά τα μικρά του ποδαράκια. Στην λεζάντα έγραψε: ''"Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!".

Η τεράστια αλλαγή στη ζωή του τον έχει μαγέψει και ξεκίνησε ήδη να κάνει κι'άλλες μικρές αλλαγές. Χθες ο Άκης άλλαξε το λουκ του και αποφάσισε να πει ''αντίο'' στα μακριά μαλλιά του και να κουρευτεί. Ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται πολύ ανανεωμένος, ενώ με μεγάλο χιούμορ την συνόδευσε ως εξής: ''Φρεσκαδούρα κουρεμένος και πατέρας τρελαμένος… έκανα και ρίμα!''.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ