Χρήστος Μάστορας: "Ας μην είμαστε μόνο για την πάρτη μας μια φορά - Η ζωή θέλει θάρρος όχι φόβο" - Το συγκλονιστικό μήνυμα για τον εμβολιασμό (βίντεο)

«Να σώσουμε ζωές απλά με ένα τσίμπημα»

Με ένα συγκλονιστικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας , πέρασε σε όλη την Ελλάδα το δικό του μήνυμα για τον εμβολιασμό.

Το συγκινητικό  βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό έγινε "viral" σε λίγες ώρες και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο , ο Χρήστος Μάστορας ξεκαθαρίζει πως τα όσα λέει δεν αποτελούν μέρος κάποιας διαφήμισης ή κάποιας προπαγάνδας, αλλά αποτελούν την προσωπική του άποψη, την οποία εκφράζει με αγάπη απέναντι σε όλους.

«Με αγάπη και χωρίς φόβο. Ας υψώσουμε το τείχος της αγάπης… Ο υγιής διάλογος είναι δεκτός, θεμιτός και επιθυμητός… Οι ύβρεις θα διαγράφονται και οι υβριστές θα μπλοκάρονται…» σημείωσε ο Χρήστος Μάστορας στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρει ότι  πριν από κάποιους μήνες νόησε από κορονοϊό και τον κυρίευσε ο φόβος, ο οποίος κατά τη γνώμη του είναι το αντίθετο της αγάπης κι όχι το μίσος, ή ο φθόνος.

«Έκανα το χρέος μου όμως απέναντι σε μια κοινωνία που αιμορραγεί καθημερινά»...

Στο βίντεο ο Χρήστος Μάστορας δηλώνει πως έκανε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Astrazeneca «που ξέρω ότι δεν αγαπάτε πολύ», θεωρώντας πως έκανε το χρέος του «απέναντι σε μια κοινωνία που αιμορραγεί καθημερινά».

Σε μια κοινωνία «που σύντροφοι, γονείς και παιδιά δεν προλαβαίνουν να πουν αντίο σε αυτούς που φεύγουν γιατί πολύ απλά δεν μπορούν.

Φανταστείτε τον πόνο για κάποιον πριν πεθάνει και τον πόνο αφού πεθάνει γι’ αυτούς που θα μείνουν πίσω».

Επιπλέον χαρακτηρίζει ήρωες τους εθελοντές που συνέδραμαν στις έρευνες ώστε να μπορέσουμε σήμερα να έχουμε τα εμβόλια, κατακρίνοντας όσους τους χαρακτηρίζουν «κορόιδα».

«Ελπίζω λοιπόν αυτά που θα πω να ξεκινήσουν έναν υγιή διάλογο κι όχι πόλεμο» είπε και σημείωσε πως ο ίδιος ακινητοποιήθηκε τις τελευταίες μέρες εξαιτίας του φόβου.

«Ο φόβος σε δηλητηριάζει, σε κάνει να επιτίθεσαι ή να τρέπεσαι σε φυγή. Φοβήθηκα ότι αυτά που δούλεψα τόσο καιρό για να χτίσω δεν έχουν πια αξία γιατί δεν θα μπορώ να τα μοιράζομαι» είπε.

 

 

«Έκανα το χρέος μου»

«Έκανα το χρέος μου όμως απέναντι σε μια κοινωνία που αιμορραγεί καθημερινά» συνέχισε ο Χρήστος Μάστορας. «Που σύντροφοι, γονείς και παιδιά δεν προλαβαίνουν να πουν αντίο σε αυτούς που φεύγουν γιατί πολύ απλά δεν μπορούν. Φανταστείτε τον πόνο για κάποιον πριν πεθάνει και τον πόνο αφού πεθάνει γι’ αυτούς που θα μείνουν πίσω» συνέχισε.

Ο Χρήστος Μάστορας αναφέρθηκε στη συνέχεια σε όσους «θαρραλέα», όπως είπε, συμμετείχαν στις δοκιμές των εμβολίων.

«Τι γνώμη έχετε γι’ αυτούς που θαρραλέα παίρνουν μέρος στις δοκιμές. Είναι κορόιδα ή ήρωες; Αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν θα είχαμε εμβόλια για κανέναν ιό.

Θα πέθαιναν πολλά εκατομμύρια ανθρώπων. Μην ξεχνάτε ότι χάρη στα εμβόλια δεν έχουμε πολυομελίτιδα ή ευλογιά που θα μπορούσαν να θερίζουν ακόμη μικρά παιδιά» είπε.

«Μην ξεχνάτε πως το 99% όσων εισάγονται στα νοσοκομεία στην Ελλάδα είναι ανεμβολίαστοι. To 99% όσων πεθαίνουν στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι.

Έχουμε καταφέρει και έχουμε εμβολιαστεί πλήρως 4 εκατομμύρια άνθρωποι.

Σε όλους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο» πρόσθεσε.

«Να σώσουμε ζωές απλά με ένα τσίμπημα»

«Έχουμε την ευκαιρία να σώσουμε ζωές απλά με ένα τσίμπημα στον ώμο. Ας δείξουμε το θάρρος που απαιτείται. Ας μην είμαστε μόνο για την πάρτη μας, μια φορά. Η ζωή θέλει θάρρος όχι φόβο» συνέχισε ο Χρήστος Μάστορας, προτρέποντας τους ακροατές του να κάνουν το εμβόλιο.

Ο ίδιος δηλώνει πως έκανε το εμβόλιο γιατί θέλει να ζει. «Δεν θέλω απλά να υπάρχω, θέλω να αγκαλιάζω, να φωνάζω, να γελάω και να ερωτεύομαι από κοντά. Χωρίς φόβο λοιπόν μη σπάσω είτε απ’ τον ιό, είτε από τα σχόλια που μπορεί να προσπαθήσουν να με ρίξουν υψώνω τείχος. Αυτό είναι το τείχος της αγάπης. Είναι ένα τείχος που σας καλώ να χτίσουμε μαζί χωρίς φόβο» σημείωσε.

«Δεν είμαι οπαδός, δεν είμαι χρωματισμένος, δεν προωθώ καμιά πολιτική ατζέντα. Και θα ήταν ότι καλύτερο για όλους μας, να έβλεπες όλη τη βουλή ενωμένη σαν μια γροθιά να προσπαθεί να κάνει το σωστό, χωρίς να χρειάζονται οι όροι αριστερά και δεξιά. Για μια φορά ας πάμε μπροστά. Εμένα μου είναι αδιάφορες οι καρέκλες. Δεν είναι όλα εξουσία και δεν είναι όλα πολιτική» συνέχισε ο Χρήστος Μάστορας.

«Αυτή η κρίσιμη στιγμή μας αφορά όλους. Γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι και όλοι θέλουμε να ζούμε ελεύθεροι. Σκεφτείτε το, ψάξτε τις στατιστικές κάντε τα μαθηματικά και αν δεν σας κάνουν πετάξτε τα και μαζί με αυτά πετάξτε και την άποψή μου. Με αγάπη» είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ