Good News: η Melia Hotels Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο στα ελληνικά νησιά με 377 δωμάτια – Άλλα 2 στην Κρήτη το 2022! (φωτό)

 Βρίσκεται στην παραλία Ιξιά στην Ρόδο

H Melia Hotels International άνοιξε το πρώτο της ξενοδοχείο στα ελληνικά νησιά, με το νέο τετράστερο Cosmopolitan Hotel Affiliated by Melia στη Ρόδο.

Πρόκειται για το πρώτο από τα τρία ξενοδοχεία τα οποία έχουν προγραμματιστεί για τα ελληνικά νησιά σε συνεργασία με την Zeus Hotels Greece.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλία Ιξιά, 14 χλμ. σπό το αεροδρόμιο Διαγόρας και λίγα χλμ. από τη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.

Photo:melia.com

Έχει κατασκευαστεί σε αμφιθεατρικό σχήμα και τα 377 δωμάτιά του προσφέρουν θέα στη θάλασσα ή στους κήπους.

Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται δύο εξωτερικές πισίνες, γυμναστήριο και σπα και ένα παιδικό club. Το βασικό εστιατόριο περιλαμβάνει μπουφέ με διεθνή, μεσογειακά και τοπικά πιάτα ενώ περιλαμβάνεται και το ελληνικό à la carte εστιατόριο Elies, ένα lobby bar και ένα poolside bar.

Photo:melia.com

Photo:melia.com

Θα ακολουθήσουν άλλα 2 ξενοδοχεία στην Κρήτη, τα οποία θα ανοίξουν το 2022. Το Blue Sea Beach Hotel 226 δωματίων θα γίνει μέρος του δικτύου Affiliated by Melia και το Marina Beach Hotel 396 δωματίων θα λειτουργεί με το brand Sol by Meli, σύμφωνα με το tornosnews.gr.

Photo:melia.com

Photo:melia.com

H Melia Hotels International λειτουργεί πάνω από 380 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 40 χώρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ