Giorgio Armani Prive: Απίθανες δημιουργίες με λαμπερό μετάξι ή σατέν σε απροσδόκητα χρώματα - η νέα haute couture κολεξιόν (φωτό & βίντεο)

Φουστάνια σαν λουλούδια και παντελόνια με λαμπερά υφάσματα

Τη νέα συλλογή υψηλής ραπτικής για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2021-2022  παρουσίασε ο Giorgio Armani μέσα από την πρεσβεία της Ιταλίας στο Παρίσι.

Στα 87 του και μετά από ένα πρόσφατο ατύχημα που τον ανάγκασε να κάνει ράμματα και να μείνει κάποιες μέρες στο νοσοκομείο ο διάσημος σχεδιαστής μόδας επέστρεψε δυναμικά και γέμισε την πασαρέλα με φως, ονομάζοντας μάλιστα τη νέα συλλογή του Shine.

Instagram/giorgioarmani

Instagram/giorgioarmani

Και ήταν ακριβώς αυτό! Λαμπερά υφάσματα όπως μετάξι και σατέν κυριάρχησαν στο catwalk της Giorgio Armani Prive με τα μοντέλα του να εμφανίζονται υπέροχα φορέματα και παντελόνια σε παστέλ, απροσδόκητα χρώματα.

«Δεν αισθάνομαι πιο συναισθηματικός για τη δουλειά μου μετά την πανδημία, αλλά τώρα θέλω η δουλειά μου να δείξει συναισθήματα με πιο καθαρό τρόπο» θα πει ο ίδιος σύμφωνα με την Vogue.

Instagram/giorgioarmani

Instagram/giorgioarmani

Λαμπερά κεντήματα λουλουδιών και υδατώδεις πούλιες δημιούργησαν την ψευδαίσθηση του υδάτινου στοιχείου και έδωσαν την επιπλέον λάμψη που αναζητούσε ο σχεδιαστής.

Δείτε περισσότερα από τα looks στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ