Η ζωγραφική στην καρδιά της νέας haute couture κολεξιόν της Chanel: Tweed με ιμπρεσιονιστικές πινελιές, λουλούδια & στο τέλος η νύφη (φωτό & βίντεο)

Οι μούσες της μόδας «ζωντάνεψαν» στο catwalk

Η ζωγραφική βρίσκεται στην καρδιά της νέας haute couture κολεξιόν της Chanel για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2021-2022.

Η νεόαναγεννησιακη αρχιτεκτονική του Palais Galliera στο Παρίσι αποτέλεσε τον κατάλληλο χώρο για να παρουσιάσει ο γνωστός οίκος την νέα του συλλογή που εμπνεύστηκε από τα καλλιτεχνικά ρεύματα της Γαλλίας

Chanel/ Mikael Jansson

Chanel/ Mikael Jansson

Chanel/ Mikael Jansson

Chanel/ Mikael Jansson

Οι μούσες της μόδας «ζωντάνεψαν» στο catwalk φορώντας υπέροχα tweed σύνολα με χρώματα που ήταν λες και προήλθαν από το πινέλο κάποιο ζωγράφου του ιμπρεσιονισμού αλλά και φορέματα με λουλούδια του βρετανικού αγρού.

Chanel/ Mikael Jansson

Chanel/ Mikael Jansson

Το show έκλεισε δε το μοντέλο που φορούσε ένα ολόλευκο μακρύ νυφικό, πέπλο με πουά και ένα μεγάλο φιόγκο, ενώ στα χέρια της κρατούσε μια πολύχρωμη ανθοδέσμη.

Chanel/ Mikael Jansson

«Μου αρέσει να βλέπω το χρώμα μέσα στο γκρίζο του χειμώνα (..) Ήθελα πραγματικά μια πολύχρωμη συλλογή με πολλα κεντήματα. Κάτι ζεστό» είπε η καλλιτεχνική διευθύντρια της Chanel Virginie Viard.

Δείτε όλα τα Look της κολεξιόν στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ