Πέθανε ο δημοσιογράφος Χρήστος Παυλίδης, σε ηλικία μόλις 43 ετών - Η γενναία μάχη που έδωσε με την ασθένεια του (φωτό)

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο...

 

Έφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 43 ετών ο αθλητικός συντάκτης Χρήστος Παυλίδης, ο οποίος υπηρέτησε τα τελευταία 20 χρόνια το αθλητικό ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη.

Ήταν μέλος της ΕΣΗΕΜΘ και συνεργάστηκε με πολλά έντυπα ραδιοσταθμούς και ιστοσελίδες.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 10:30 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Χρήστου Παυλίδη εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο δημοσιογράφος κάλυπτε επί χρόνια ρεπορτάζ για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πληροφορήθηκε με οδύνη τον χαμό του δημοσιογράφου Χρήστου Παυλίδη, ο οποίος έφυγε στα 43 του χρόνια μετά από άνιση μάχη, που έδωσε με γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση όμως εξέδωσε και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, εκφράζοντας βαθύτατη θλίψη για τον θάνατο του Χρήστου Παυλίδη. «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον θάνατο του δημοσιογράφου Χρήστου Παυλίδη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών.

 

 

Κρίμα και άδικο για ένα νέο άνθρωπο που πάλεψε με αξιοπρέπεια ως το τέλος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…» αναφέρεται στην συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ