Topwoman η Arlinda McIntosh: Στα 63 της είναι fashion influencer - αγαπάει τα χρώματα, έχει τόλμη συνδυασμών & κυρίως το χαίρεται (φωτό)

Αποδεικνύει ότι η μόδα δεν έχει ηλικία

Η Arlinda McIntosh στα 63 της μπορεί να κερδίσει επάξια τον τίτλο της Topwoman αφού αποδεικνύει ότι η μόδα δεν έχει ηλικία.

Με τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να μετρά ήδη πάνω από 11.000 followers και τον επαγγελματικό της λογαριασμό πάνω από 21.000 η influencer και σχεδιάστρια ρούχων έχει δημιουργήσει πλέον το δικό της brand με την επωνυμία Sofistafunk.

Το ταξίδι της McIntosh ξεκίνησε την δεκαετία του 80 όταν η ίδια κλήθηκε να βρει νέους τρόπους για να συντηρήσει την οικογένειά της, αφού ο άντρας της έφυγε από το σπίτι. 

Καθώς είχε τρια παιδιά και η πρωινή της δουλειά δεν της απέφερε πολλά χρήματα άρχισε να φτιάχνει σιγά, σιγά να φτιάχνει και να πουλάει τα δικά της ρούχα από τον χώρο της.

Έχει τόλμη συνδυασμών, αγαπάει τα χρώματα και τον μαξιμαλισμό και κυρίως χαίρεται αυτό που κάνει!

Τα σχέδιά της έχουν ευρεία απήχηση στα social media ενώ έγινε πιο δημοφιλής όταν άρχισε να φωτογραφίζεται η ίδια με τις δημιουργίες της.

Και αν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησαν με millennials πλέον θα βρει κανείς αρκετούς Influencer πάνω των 50, που προσπαθούν - και καταφέρνουν - να «σπάσουν» τα στερεότυπα και να δημιουργήσουν χώρο για νέες επιρροές στον χώρο της μόδας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ