Ποιο είναι το Νο 1 account στο Instagram για ταξίδια σε όλο τον κόσμο; 15 εκ followers μέσα από βίντεο & φωτό - αγαπά και την Ελλάδα

Όποιο μέρος και αν σου έρθει στο μυαλό θα το βρεις στο Wonderful Places!

Αν ψάχνετε να ταξιδέψετε νοητά - αλλά και πραγματικά -  υπάρχει ένα Instagram account με φοβερές φωτογραφίες και βίντεο.

Ο λόγος για το Wonderful Places που συγκεντρώνει υλικό από ταξιδιώτες που γυρίζουν μαγευτικά μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά την δική μας πανέμορφη Ελλάδα.

Κροατία, Ιταλία, Σαντορίνη, Μύκονος, Τουρκία, Ταϊλάνδη. Όποιο μέρος και αν σου έρθει στο μυαλό θα το βρεις στο Wonderful Places

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιουργός του η Suzanne Bruch που με αφορμή την λατρεία της για τα ταξίδια ξεκίνησε το 2012 τον λογαριασμό της στο Instagram, που πλέον έχει πάνω από 15 εκατομμύρια followers.

Η ίδια διαθέτει και άλλα accounts με τον πιο δημοφιλή ωστόσο να είναι το @wonderful_places που αποτελεί μια συγχώνευση των πιο εντυπωσιακών προορισμών του κόσμου.

 

 

 

 

Η Bruch επιμελείται λοιπόν εικόνες και βίντεο από μερικούς από τους καλύτερους ταξιδιωτικούς φωτογράφους και μας μεταφέρει σε υπέροχα μέρη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την ίδια ώρα μπορεί κανείς μέσα από την ιστοσελίδα wonderpass.co - ένα είδους ταξιδιωτικού club - να γίνει μέλος έχοντας πρόσβαση σε εκπτώσεις και ειδικά πακέτα για εισιτήρια και ξενοδοχεία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ