Βασίλισσα Μάξιμα: Εκθαμβωτική όπως πάντα - Τα outfits της όμορφης γαλαζοαίματης στην επίσκεψη της στη Γερμανία (φωτό)

Η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας φημίζεται για τις προσεγμένες εμφανίσεις της

Όπως και να το κάνουμε η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας μας έχει συνηθίσει σε απίστευτες εμφανίσεις. Η ίδια κάθε φορά μας εντυπωσιάζει ολοένα και περισσότερο με το στυλ της, τη φινέτσα της, και το γούστο της. 

 

Βαδίζει πάντα με τα πρότυπα της μόδας και φροντίζει να ενημερώνεται για ότι νέο κυκλοφορεί, αφού η μόδα είναι κάτι που συνεχώς αλλάζει, ανανεώνεται αλλά και ανακυκλώνεται. 

Αυτή την στιγμή η ίδια και ο σύζυγός της Βασιλιάς Γουίλεμ-Αλεξάντερ πραγματοποιούν τριήμερη επίσκεψη στην Γερμανία και η Μάξιμα έκανε ήδη τις πρώτες της εντυπωσιακές εμγφανίσεις. 

 

 

 

 

 

 

Η 50χρονη Μάξιμα εμφανίστηκε φορώντας ένα ιδιαίτερο λευκό φόρεμα με πολύχρωμα λουλούδια κλαδιά να τρέχουν κατά μήκος της φούστας. Το συνδύασε μάλιστα με ασορτί καπέλο , λευκά γάντια και λαδί γόβες και τσαντάκι.

Ο καιρός δεν ήταν όμως με το μέρος της, αφού έπιασε μια ξαφνική μπόρα που την ανάγκασε να φορέσει μια υπέροχη λαδί πλεκτή ζακέτα. 

 

 

 

 

Σε μια άλλη της εμφάνιση επέλεξε μια υπέροχη μωβ τουαλέτα γεμάτη από λουλούδια και διαμάντια, δημιουργία του σχεδιαστή Γιαν Ταμινιάου.

 

 

Μάλιστα το ίδιο φόρεμα είχε ξανά φορέσει το 2018 και 2017, που σημάινει πως είναι ένα από τα αγαπημένα της. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ