Ο Elon Musk με το βλέμμα στον Άρη: Έχει πουλήσει τις βίλες του, μένει σε ένα μικροσκοπικό σπίτι που νοικιάζει από την SpaceX (βίντεο)

Τα έξι παιδιά τι τα έχει κάνει;

Ο Elon Musk μπορεί να είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αλλά το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως δεν ζει τόσο πλουσιοπάροχα αφού έχει επικεντρωθεί στο… διάστημα!

Αφού πούλησε μεγάλο μέρος του χαρτοφυλακίου ακινήτων του τον περασμένο χρόνο και καταχώρησε το τελευταίο του ακίνητο στις αρχές του μήνα για να επικεντρωθεί στην αποστολή του στον Άρη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, αποκάλυψε σε ένα tweet ότι τώρα ζει σε ένα ταπεινό σπίτι 50.000 δολαρίων που νοικιάζει από το SpaceX, στο Boca Chica του Τέξας.

«Το κύριο σπίτι μου είναι κυριολεκτικά ένα σπίτι $ 50k στο Boca Chica/Starbase που νοικιάζω από την SpaceX. Είναι όμως εντυπωσιακό» είχε γράψει ο δισεκατομμυριούχος στο Twitter.

Σύμφωνα με το Page Six, που επικαλείται το fan blog του Musk Teslarati και το Houston Chronicle, φημολογείται ότι ο επιχειρηματίας, ο οποίος ανακηρύχθηκε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο φέτος, ζει σε ένα σπίτι 34.83 τ.μ. αξίας 50.000$.

Τα μικροσκοπικά σπίτια (tiny houses ή tiny homes) καλύπτουν τις βασικές ανάγκες και έτσι αποτελούνται από ένα σαλόνι, μπάνιο, κρεβάτι και κουζίνα τα οποία βρίσκονται συνήθως (πέρα του μπάνιου) σε έναν ενιαίο χώρο.

Ο ίδιος ο Musk δεν έχει σχολιάσει περαιτέρω αν κάτι τέτοιο ισχύει πάντως μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για το πως είναι τα μικροσκοπικά αυτά σπίτια που παραχωρούνται στην SpaceX από την Boxabl. Η πρωτοπόρος εταιρεία με έδρα το Λας Βέγκας, που ιδρύθηκε από τον Galiano και τον πατέρα του, Paolo Tiramani το 2017, κατασκευάζει συμπαγείς κατοικίες που μπορούν να αποσταλούν οπουδήποτε.

Το πρώτο μοντέλο τους ονομάζεται "Casita", αλλά έχουν ήδη δημιουργήσει άλλα σχέδια για να ταιριάζουν σε διαφορετικές οικογένειες και να ικανοποιούν τις ατομικές ανάγκες του καθενός.

Δείτε επίσης: Ο Έλον Μασκ με την γυναίκα του Grimes και τον γιο τους X Æ A-Xii στο Τέξας - Εκεί που θέλει να χτίσει μια ολόκληρη πόλη (φωτό)

Όταν ο Galliano ρωτήθηκε για το πως του φαίνεται ότι ο Musk ζει σε ένα από τα δημιουργήματά του ο ίδιος είπε στο The Post ότι δεν ήταν σε θέση να σχολιάσει το θέμα.

Σημειώνεται ότι ο δισεκατομμυριούχος έχει ήδη πέντε γιους με την πρώτη του σύζυγο, Justine και απέκτησε το 6ο του παιδί, με την 32χρονη σύντροφό του, την τραγουδίστρια Grimes.

Οπότε υποθέτουμε ότι ακόμα και αν μένει στο Τέξας για την αποστολή της Space X στον πλανήτη Άρη και έχει πουλήσει τα ακίνητά του, σίγουρα θα έχει «βολέψει» κάπου την πολυμελή φαμίλια του!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ