Γκουέν Στεφάνι - Μπλέικ Σέλτον: Ρομαντικός γάμος στο ράντσο τους στην Οκλαχόμα - Φόρεσε 2 σέξι νυφικά της Vera Wang (φωτό)

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους... 

H 51χρονη Gwen Stefani παντρεύτηκε την Κυριακή με τον σύντροφό της Blake Shelton στο ράντσο τους στην Οκλαχόμα. 

Μετά από 6 χρόνια σχέσης έκαναν το επόμενο βήμα και θέλησαν να μοιραστούν μερικά από τα στιγμιότυπα του ονειρεμένου γάμου τους.

 

 

Στις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσαν από το γάμο τους, ο 45χρονος σταρ της κάντρι - γοητευτικός μέσα στο κουστούμι του με το λευκό παπιγιόν - εμφανίζεται να φιλάει τη νύφη έξω από το παρεκκλήσι που έχτισε για να την παντρευτεί στο ράντσο του στην Οκλαχόμα, καθώς ο ήλιος δύει στο φόντο.

 

 

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά και είχε επιλέξει και ένα εντυπωσιακό πέπλο. Το νυφικό ήταν από την Vera Wang, άλλωστε είναι μια σχεδιάστρια που επιλέγει συχνά η 51χρονη τραγουδίστρια. Η Στεφάνι δεν αποχωρίστηκε το σήμα κατατεθέν της, που είναι το κόκκινο κραγιόν.

 

Το πέπλο της νυφικής δημιουργίας της είχε γραμμένα πάνω εκτός από το δικό της όνομα και του συζύγου της, τα ονόματα των τριών γιων της, του 15χρονου Kingston James McGregor, του 12χρονου Zuma Nesta Rock και του 7χρονου Apollo Bowie Flynn, αναφέρει το CNN.

 

Η Στεφάνι και ο Σέλτον ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Οκτώβριο της περασμένης χρονιάς. Ο τραγουδιστής της κάντρι έκανε πρόταση γάμου στο «Rich Girl» με ένα υπέροχο δαχτυλίδι με ένα τεράστιο διαμάντι.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ