Survivor 2021: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης - Πόσα λεφτά κέρδισε συνολικά, όλα όσα έγιναν στον τελικό (φωτό - βίντεο)

Ένας φαντασμαγορικός τελικός... 

Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος βρέθηκαν στον χθεσινό τελικό του Survivor 2021, αφήνοντας πίσω τους στον ημιτελικό Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργο Κόρομι.

Μόλις οι δύο φιναλίστ μπήκαν στο Αλσος Βεΐκου αποθεώθηκαν από το κοινό, το οποίο περίμενε με ανυπομονησία το τελικό αποτέλεσμα.

Μεγάλος νικητής του φετινού SURVIVOR αναδείχθηκε δια στόματος Γιώργο Λιανού στη 01:22 τα ξημερώματα, ο Σάκης Κατσούλης.

 

 

 

 

Το τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ τον στήριξε με τη θετική του ψήφο και του χάρισε το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ αλλά και τον τίτλο, με αντίπαλο τον Ηλία Μπόγδανο.

 

 

 

 

Ο ίδιος δήλωσε αμέσως μετά την νίκη του: «Είμαι πολύ χαρούμενος ευχαριστώ τον κόσμο μέσα από τη καρδιά μου. Μακάρι να υπήρξε ένα μαγικό κουμπί να το πατήσουμε και να βρεθούμε στα σπίτια του κόσμου και να τον αγκαλιάσουμε για την αγάπη που μας έδειξε. Αλλά υπάρχει ένα μαγαζί στο Περιστέρι, όπου μπορεί να έρθει ο καθένας να βγάλω φωτογραφίες, να τους πάρω μια αγκαλιά αλλά και να ακούσω και τα κακά».

 

 

 

 

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αγαπημένη του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη«Με τη συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα είμαστε μαζί ή όχι, αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου». Θα φανεί, αλλά λίγο πλέον ενδιαφέρει.

 

 

Η βραδιά τα είχε όλα, τραγούδι, χορό και... ευτράπελα. Είχε απουσίες, οκτώ συνολικά για διαφορετικούς λόγους: Αννα Μαρία Βέλη, Τζέιμς Καφετζής, Αλέξης Παππάς, Περικλής Κονδυλάτος, Αγγελική Λάμπρη, Νίκος Μπάρτζης, Νικολέτα Μαυρίδη, Χριστίνα Κεφαλά.

 

 

Ο Καλλίδης ξέχασε τα λόγια του νέου του τραγουδιού

Ο Πάνος Καλίδης κατέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και άφησε τον κόσμο να ακούει το τραγούδι του από τα ηχεία, προσφέροντας και την πιο αμήχανη στιγμή του τελικού του Survivor στο Άλσος του Γαλατσίου.

Αυτό το μίνι «μπλακ άουτ» τον εξέθεσε, προδίδοντας ότι τραγουδούσε playback.

 

 

Από την άλλη η Ελευθερία Ελευθερίου εκτόξευσε το κέφι στον χθεσινό τελικό . Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης και τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην σκηνή και τραγούδησε το νέο της τραγούδι, ένα remix παλαιότερου τραγουδιού, το «Πάμε Έλα» και ξεσήκωσε τους πάντες με το κέφι της ενώ το καλλίγραμμο κορμί της εκτόξευσε τη θερμοκρασία.

 

 

Πόσα χρήματα έβγαλε συνολικά ο νικητής Σάκης Κατσούλης

Ο ποδοσφαιριστής και επιχειρηματίας, μέχρι τα τέλη του περασμένου Μαΐου είχε συμφωνήσει με την παραγωγή για ένα ποσό που κυμαινόταν μεταξύ 1.500-2.000 ευρώ, στη συνέχεια ωστόσο υπήρξε νέα συμφωνία για 3.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ποσό που λάμβανε μέχρι και το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

 

 

 

 

Έτσι, σε αυτό το διάστημα των 4,5 περίπου μηνών, το ποσό που εισέπραξε συνολικά ο Σάκης Κατσούλης αγγίζει τις 40.000 ευρώ. Μαζί με τις 100.000 ευρώ που κέρδισε, ο νικητής του Survivor 4 συγκέντρωσε 140.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ