Δύο καλλονές των 90ς παραμένουν «αήττητες»: Βίκυ Κουλιανού - Μάρα Δαρμουσλή με μαγιό (φωτό)

Η μία με το μπικίνι της και η άλλη με το ολόσωμο!

Βίκυ Κουλιανού και Μάρα Δαρμουσλή έχουν μπει σε καλοκαιρινό mood με τις δύο καλλονές των 90ς να ποζάρουν με τα μαγιό τους.

Ο χρόνος δεν φαίνεται να αγγίζει τις  δύο «αήττητες» διάσημες κυρίες που μεσουράνησαν κάποτε στις πασαρέλες και συνεργάστηκαν με κορυφαία ονόματα στον χώρο της μόδας.

Με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό η Βίκυ Κουλιανού «κόβει» την ανάσα, ενώ η Μάρα Δαρμουσλή μας φόρεσε το μπικίνι της μας έδειξε το καλογυμνασμένο της κορμί.

Η τελευταία υπενθυμίζεται ότι μέσα στο 2020 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Βασίλη Τσατσάκη, ενώ τώρα φαίνεται να περνά όμορφες, καλοκαιρινές στιγμές.

Η ηθοποιός και μοντέλο έχει φωτογραφηθεί μεταξύ άλλων για τα εξώφυλλα περιοδικών μόδας όπως Vogue, Marie Claire και Harper's Bazaar ενώ έχει συμμετάσχει σε διεθνείς διαφημίσεις εταιριών όπως Pantene, Triumph και Garnier.

Η Βίκυ Κουλιανού από την άλλη ξεκίνησε το το modeling, σε ηλικία 16 ετών, όταν την ανακάλυψε τυχαία ο Μιχάλης Ασλάνης μέσα σε ένα λεωφορείο.

Έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας, επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων μόδιστρων (Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent), με τους οποίους έχει κατά καιρούς συνεργαστεί. Έχει φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του εξωτερικού ενώ έχει υλοποιήσει και δική της σχεδιαστική επιχείρηση.

Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές, σε τηλεοπτικά σίριαλ και σε ψυχαγωγικές εκπομπές.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ