Δούκισσα Νομικού: «Αυτό είναι το σώμα μου» - Ποζάρει σε στάση γιόγκα με το μπικίνι της - μας καλεί να αγαπήσουμε τον εαυτό μας (φωτό)

«Να ξέρεις μόνο ένα πράγμα: είσαι πολύ …υπέροχη»

Μια υπέροχη καλοκαιρινή φωτογραφία δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η Δούκισσα Νομικού που έστειλε ένα δυνατό μήνυμα καλώντας μας να αγαπήσουμε το σώμα μας.

Ειδικότερα το μοντέλο και παρουσιάστρια ανάρτησε μια εικόνα στην οποία την βλέπουμε με το μπικίνι της να κάθεται σταυροπόδι σε μια στάση που θυμίζει γιόγκα.

Στο ποστ της περιγράφει πως έχει δεχτεί κριτική για το σώμα της, τόσο από τους γύρω, όσο και από τον εαυτό της και πως η μητρότητα την έκανε να αλλάξει στάση και να το αγαπήσει και πάλι.

«Αυτό είναι το σώμα μου. Κάποιες φορές είναι πολύ αδύνατο, άλλες φορές έχει περισσότερες καμπύλες.

Άλλες φορές είναι εξαντλημένο, άλλες φορές είναι γραμμωμένο. Κατά καιρούς έχει κριθεί από ξένους, στο παρελθόν έχει κριθεί και από εμένα. Μέχρι που έγινα μαμά. Και το εκτίμησα. Το θαύμασα. Το αγάπησα.

Μην αφήνεις κανένα σχόλιο να σε επηρεάσει. Κανένα «είσαι πολύ αδύνατη, είσαι πολύ ζουμερή, είσαι πολύ γυμνασμένη, είσαι πολύ αγύμναστη». Να ξέρεις μόνο ένα πράγμα: είσαι πολύ …υπέροχη ❤️» έγραψε στο ποστ που έκανε.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ