Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 7χρονης Αναστασίας: «Ξύπνα νεραϊδούλα μου, ξύπνα γλυκό μου πλάσμα»

Το κοριτσάκι είχε διαγνωστεί με DIPG.

Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο της μικρής Αναστασίας, της 7χρονης ανιψιάς της Έρρικας Πρεζεράκου, που «έφυγε» από την ζωή το Σάββατο, μετά από μάχη με μιας σπάνιας μορφής καρκίνου.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η μητέρα του κοριτσιού η οποία σε ανάρτησή της στο Facebook έγραψε:

«Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Elias Triantafyllakis και σήμερα διάλεξε η κόρη μας το παρανυφάκι μας να φύγει από την ζωή.

Η Αναστασια πάλεψε όσο λίγοι , ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ.

Έφυγε ήρεμη στον υπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη της να την κρατάνε αγκαλιά.

Ξέρω πόσοι προσευχηθηκατε για αυτή την νεράιδα και ξέρω και πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτο το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ.

Η Αναστασια δεν υποφέρει πια…».

«Η Αναστασία βρίσκεται στο Τέξας. Έχω συγκινηθεί πολύ και με τους ομογενείς εκεί που κατευθείαν πήγαν να φροντίσουν την οικογένειά μου, αυτή η ανθρωπιά μου συγκινεί την ψυχή. Αισθάνομαι ότι έχει μεγαλώσει η οικογένειά μου, δέχομαι άπειρα μηνύματα. Ήταν τεράστιο σοκ όταν μας είπαν οι γιατροί εδώ ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής.

 

 

 

Μιλούσα με την αδερφή μου και μου λέει “δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουν κάνει εδώ οι ομογενείς”, έκλαιγα και έλεγα… Θεέ μου, τι ωραίο να υπάρχουν άνθρωποι που εκδηλώνουν την ψυχή τους και συντονίζονται βλέποντας όλα τα παιδιά του κόσμου σαν δικά τους, είναι ευλογία αυτό» είχε πει συγκινημένη η Έρρικα Πρεζεράκου μιλώντας το Νοέμβριο στον Alpha.

 

 

Αποχαιρετώντας την ανιψούλα της η Έρρικα Πρεζεράκου έγραψε το πρωί του Σαββάτου σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram:

«Σήμερα θα πας να συναντήσεις τους φίλους σου τα υπόλοιπα αγγελακια εκεί στο Παράδεισο . Χαρές και γέλια που θα κάνετε .. παιχνίδια πολλά θα έχουν εκεί για σένα να ξέρεις Αναστασια μου . .Μας τίμησες αγγελούδι μου 7 χρόνια της ζωή σου τα μοιράστηκες απλόχερα , θυμίζοντας μας πως είναι οι Άγγελοι στη Γη .

 

 

Μην μας κοιτάς εμάς εδώ που κλαίμε καρδούλα μου … μην μας δίνεις σημασία , απο χαρα είναι αγάπη μου που έκανες ότι είχε αποφασίσει η ψυχή σου και ο Θεός .. απο χαρα είναι τα δάκρυα μας που είχαμε την τιμή να δούμε πως είναι οι νεράιδες… και ποσό μαχήτριες είναι στα ακατόρθωτα ..

 

 

Δεν θα σου πω αλλά λόγια .. θα μπω σε σιωπή.. μπας και ακούσω το σιγοτραγουδισμα σου απο εκεί ψηλά που θα παίζεις …

Καλό Παράδεισο Αναστασια μου ..».

Σε συνέντευξλη της τον Απρίλιου είχε πει για την ασθένεια της μικρής Αναστασίας: «Περνάμε από φάσεις που μας λένε να μην ανησυχούμε και ότι μπορεί να σταθεροποιηθεί, αλλά σε ένα μεγάλο ποσοστό μας μιλούν για την πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου. Έχει DIPG. Έχουν ζήσει μόνο εννιά παιδιά στον κόσμο».

Σε ανάρτησή της στο Facebook η Ξένια Πρεζεράκου εκφράζει τον πόνο της για τον θάνατο της κόρης της. Γράφει συγκεκριμένα:

«Ποιο ριζικό με στοίχειωσε ποια μαύρη γενιάς κατάρα να χάσω τον πατέρα μου να χάσω το παιδί μου;

Κλαίνε οι κάμποι τα βουνά κλαίνε όλοι οι άνθρωποι, νιώθετε τον πόνο μας μαζί και την αγάπη. Αγάπη απεριόριστη μα τσίμπησε το αδράχτι… Θα μείνει αιώνια ξαπλωτή μιας μάγισσας κατάρα.

Ξυπνά νεραϊδούλα μου, ξυπνά γλυκό μου πλάσμα να λάμψει πάλι ο ουρανός να ανθίσουν τα λουλούδια .

Όλη η πλάση σκοτεινή μαζί με την καρδιά μου με τον Ηλία πλάι μου, μα σκίζεται η καρδιά μου. Καλό ταξίδι αστέρι μου .. Σε αγαπάμε πολύ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ