Ελένη Μενεγάκη: Η φωτό με το φλούο φόρεμα & το teaser της νέας εκπομπής - Στιγμές χαλάρωσης στην Άνδρο πριν την πρεμιέρα της στο Mega

Επιστρέφει πολύ σύντομα στην τηλεόραση!

Στιγμές χαλάρωσης στην Άνδρο περνά η Ελένη Μενεγάκη που δημοσίευσε μια φωτογραφία από την αγαπημένη της παραλία στο νησί. Την ίδια ώρα κυκλοφόρησε και τον πρώτο teaser για την εκπομπή της στο Mega που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη.

Η όμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο νησί όπου έχει ξενοδοχειακό συγκρότημα ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος με την ίδια να αναρτά τώρα μια εικόνα στην οποία την βλέπουμε ξαπλωμένη στην αμμουδιά με ένα φλούο κίτρινο φόρεμα, στην περιοχή Αχλά - όπου και βρίσκεται το ξενοδοχείο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

«Λίγο μετά τις 8 μμ στα Αχλα της Ανδρου!» έγραψε στο ποστ της, ενώ σε προηγούμενες αναρτήσεις που είχε κάνει μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια όμορφη οικογενειακή φωτό με τον άντρα της και την κόρη τους Μαρίνα αλλά και ένα στιγμιότυπο στο οποίο είναι με τον γιο της Άγγελο Λάτσιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Παράλληλα όμως κυκλοφόρησε και το teaser για την εκπομπή που ετοιμάζει στο Mega. Στο σύντομο βίντεο την βλέπουμε με ένα πουά εντυπωσιακό μπλουζάκι και ένα μαύρο παντελόνι.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες η ίδια μέσα από story στα social media του καναλιού, αλλά και δυο φωτογραφίες που ανέβασε στο δικό της προφίλ στο Instagram είχε δώσει ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ