Δείπνο με εκλεκτή παρέα στην Αντίπαρο για τον Κυριάκο & την Μαρέβα Μητσοτάκη: Τζεφ Μπέζος, Τομ Χανκς, Μπάρι Ντίλερ, Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ

Μετά από πρόσκληση του μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγού του Χόλιγουντ

Δείπνο με εκλεκτή παρέα είχαν την Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Ειδικότερα ο πρωθυπουργός μετά από πρόσκληση του μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγού του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ και της συζύγου του, της σχεδιάστριας μόδας Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ, δείπνησε στην Αντίπαρο μαζί με το διάσημο ζευγάρι που κάνει διακοπές στο Αιγαίο.

Στην Ελλάδα ωστόσο βρίσκεται και ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Amazon Τζεφ Μπέζος που προηγουμένως επισκέφτηκε την Σίφνο και ο οποίος ήταν επίσης στο τραπέζι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

Και η λίστα των προσκεκλημένων δεν έκλεισε εκεί αφού στο δείπνο παρευρέθηκαν ακόμα και το Τομ Χανκς με την γυναίκα του Ρίτα Γουίλσον, οι οποίοι άλλωστε έρχονται κάθε χρόνο στην χώρα μας και έχουν το δικό τους σπίτι στην Αντίπαρο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

 

 

Τέλος στην ίδια παρέα βρέθηκε και ο δημοσιογράφος του CNN Άντερσον Κούπερ, ενώ κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι η βραδιά κύλησε ήρεμα με την παρέα να συζητά μεταξύ άλλων για το ελληνικό καλοκαίρι, τα νησιά μας αλλά και τις παγκόσμιες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ