Barack & Michelle Obama: Οι γλυκές throwback φωτό για τα γενέθλια της κόρης τους - Η Malia έγινε 23 αλλά παραμένει το κοριτσάκι τους

«Μου λείπουν οι μέρες που νόμιζες ότι τα πυροτεχνήματα ήταν για σένα»

Τα 23α γενέθλιά της γιόρτασε η Malia Obama τον Barack και την Michelle να δημοσιεύουν δύο γλυκές throwback φωτογραφίες.

Η μεγάλη κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ παραμένει για τους γονείς της το μικρό τους κοριτσάκι, αν κρίνουμε από τα γλυκά λόγια που έγραψαν για εκείνη στα ποστ τους.

Ειδικότερα η Michelle Obama ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε μαζί με την Malia όταν εκείνη ήταν ακόμα έφηβη. 

Φορώντας ένα ανοιχτόχρωμο πουκάμισο και τα γυαλιά ηλίου στο κεφάλι της κάνει μια δυνατή αγκαλιά την μαμά της που είναι ντυμένη στα ροζ.

«Καλή 4η Ιούλιου σε όλους και ευτυχισμένα 23α γενέθλια στην αγαπημένη μας Malia. Έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε που τραβήξαμε αυτή την φωτογραφία αλλά ξέρω ότι θα είναι πάντα το γλυκό μου κορίτσι οι μεγάλες αγκαλιές και η καρδιά της οποίας, θα μου φτιάχνουν πάντα την ημέρα. Malia σαγαπάμε και περιμένουμε να δούμε τι θα σου φέρει η νέα χρονιά».

Ο Barack Obama από πλευράς του ανέβασε επίσης μια throwback φωτογραφία με την μικρή του τότε Malia. 

«Καλή 4η Ιουλίου και χρόνια πολλά στην Malia! Είναι μεγάλη μου χαρά να σε βλέπω να χαράσεις τον δρόμο σου στην ζωή με αυτοπεποίθηση, χάρη και χιούμορ. Μου λείπουν οι μέρες που νόμιζες ότι τα πυροτεχνήματα ήταν για σένα» έγραψε στο ποστ του. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει ακόμα μια κόρη την Sasha που είναι 20 ετών.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ