Bennifer is back! Ο Ben Affleck & η Jennifer Lopez περπατούν αγκαλιά στα Hamptons - ντυμένοι ασορτί σε τρυφερές στιγμές (φωτό & βίντεο)

Πλεόν δεν το κρύβουν

Το Bennifer έχει επιστρέψει για τα καλά με τον φωτογραφικό φακό να «τασκώνει» τώρα την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck στα Hamptons.

Αγκαλιασμένοι και ντυμένοι ασορτί με μπεζ αποχρώσεις απόλαυσαν την βόλτα τους το Σάββατο ενώ μαζί τους σύμφωνα με το People, ήταν η παραγωγός Elaine Goldsmith-Thomas και ο σύζυγός της Dan Thomas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Σημειώνεται ότι τόσο ο 48χρονος ηθοποιός όσο και η 51χρονη τραγουδίστρια χώρισαν πρόσφατα. Ο πρώτος από την Ana de Armas και η δεύτερη από τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez, ο οποίος σε πρόσφατη εμφάνισή του φορούσε ακριβώς τα ίδια ρούχα με τον Ben Affleck!

Το τελευταίο διάστημα λοιπόν ο φακός τους έχει αποθανατίσει σε τρυφερές στιγμές αλλά και μαζί με την οικογένεια της Jlo να τρώνε στα γενέθλια της αδερφής της και να ανταλλάσουν καυτά φιλιά.

Πριν την επίσκεψή τους στα Hamptons - μέρος κοντά στη Νέα Υόρκη όπου έχουν σπίτια πολλοί διάσημοι - είχαν επισκεφτεί μαζί με τα παιδιά τους τα στούντιο της Universal στο Hollywood.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγουδίστρια έχει δύο 13χρονα δίδυμα παιδιά από τον πρώην άντρα της Mark Antony, ενώ ο Ben Affleck έχει την Violet Anne ( 15), την Seraphina Rose( 12) και τον 9χρονο Samuel Garner από τον γάμο του με την Jennifer Garner.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jlo_qu.een

 

Τώρα λοιπόν σύμφωνα με το People το ζευγάρι έχει αρχίσει να γνωρίζει ο ένας τα παιδιά του άλλου ενώ η Lopez φέρεται να σχεδιάζει με μετακομίσει από το Μαϊάμι όπου και ζει στο Λος Άντζελες, που είναι η βάση του αγαπημένου της.

«Αρχίζουν να γνωρίζουν σιγά σιγά τον Ben, όλα φαίνεται να κυλούν ομαλά. Είναι φανερό ότι η Jennifer το βλέπει σοβαρά. Δεν ήταν τόσο ευτυχισμένη εδώ και καιρό» δήλωσε στο μέσο πηγή προσκείμενη στο ζευγάρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ