Αλίκα Σμιντ: H πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο φεύγει για....τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Μόλις 22 ετών & fitness coach της Μπορούσια Ντόρτμουντ (φωτό)

Μήπως να ασχοληθεί με το μόντελινγκ; 

Η 22χρονη αθλήτρια και fitness coach της Μπορούσια Ντόρτμουντ Αλίκα Σμιντ κέρδισε την πολυπόθητη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τους θαυμαστές της να παραληρούν στο άκουσμα της είδησης.

 

 

Η Γερμανίδα δρομέας, έχει χαρακτηριστεί ως "η πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου” και θα συμμετάσχει με την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4×400 της πατρίδας της. 

 

 

 

 

 

 

«Το Τόκιο με καλεί - θα πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ακόμα μου φαίνεται εξωπραγματικό! Είμαι τόσο ευγνώμων και ταυτόχρονα τόσο ενθουσιασμένη που θα ζήσω κάτι που ονειρευόμουν από τότε που άρχισα να αθλούμαι! Δεν μπορώ να περιμένω. Θέλω τώρα...», έγραψε χαρακτηριστικά η Σμιντ, που εντυπωσίασε με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4x400 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Πολωνία.

 

 

 

 

 

 

Γεννημένη στις 8 Νοεμβρίου του 1998 σε μια μικρή πόλη της Γερμανίας, το Worms  η Αλίκα, έγινε επαγγελματίας αθλήτρια στίβου πριν από περίπου τρία χρόνια.

Η δημοτικότητα της ωστόσο εκτοξεύτηκε από τη στιγμή που ανέλαβε την προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Μάλιστα οι ακόλουθοί της στο Instagram έχουν ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο.

 

 

 

 

 

 

 

 

“Δεν ξέρω γιατί με θεωρούν την πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο. Για εμένα αυτό δεν έχει καμία σημασία. Ο αθλητισμός είναι το μόνο που με ενδιαφέρει”, σχολίασε η ίδια για την ανακήρυξη ως την πιο ωραία αθλήτρια στον κόσμο από τους φιλάθλους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ