Story of the day: Έκανε καταδύσεις & βρήκε μπουκάλι με μήνυμα από το 1926 - η κόρη του αποστολέα μίλησε για τον ευαίσθητο μπαμπά της (φωτό & βίντεο)

Η ιστορία της έγινε viral!

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Nautical North Family Adventures, Jennifer Dowker, έχει βρει ανά τα χρόνια πολλούς «κρυμμένους θησαυρούς» στο ποταμό Cheboygan στο Μίσιγκανωστόσο το τελευταίο εύρημά της είχε μια ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.

Ειδικότερα η 45χρονη έκανε scuba diving όταν βρήκε ένα γυάλινο πράσινο μπουκάλι που χρονολογείται από το 1926.

«Άλλαξε την ζωή μου μόλις το άνοιξα» είπε σύμφωνα με το wxyz.com η γυναίκα που με την βοήθεια ενός υπαλλήλου της - ο οποίος εργάζεται επίσης και στο μουσείο τοπικής ιστορίας - κατάφερε να ανοίξει το μπουκάλι και να διαβάσει το σημείωμα που έκρυβε στο εσωτερικό του.

Facebook/Nautical North Family Adventures

Η Jennifer έχει μια εταιρεία που οργανώνει μίνι κρουαζιέρες  και κάνει μαθήματα scuba diving. Εξηγώντας λοιπόν πως βρήκε το μπουκάλι η ίδια είπε ότι είχε ένα πιθανό πελάτη και έτσι όσο εκείνη είχε βουτήξε μέσα στο νερό προσπαθούσε να βρει κάτι για να του κινήσει το ενδιαφέρον.

Έτσι λίγο αργότερα βρήκε το μπουκάλι στον βυθό του ποταμού ενώ αργότερα όταν κατάφεραν να διαβάσουν το γράμμα είδαν ότι έγραφε:

«Μπορεί ο άνθρωπος που θα βρει αυτό το μπουκάλι να επιστρέψει το χαρτί στον Τζορτζ Μόροου, στην πόλη Cheboygan του Μίσιγκαν, και να πει πού το βρέθηκε;».

Facebook/Nautical North Family Adventures

Facebook/Nautical North Family Adventures

Τότε λοιπόν ξεκίνησε την προσπάθεια να εντωπίσει κάποιον συγγενή του συγκεκριμένου άντρα κάνοντας μια σχετική ανάρτηση στο Facebook, η οποία και έγινε viral.

 

Τελικά κατάφερε να έρθει σε επαφή με την κόρη του Μόροου η οποία είπε ότι ο πατέρας της είχε γράψει το συγκεκριμένο γράμμα στα 18α γενέθλιά του.

 «Ήταν πολύ συναισθηματικός. Μπορώ να φανταστώ να κάνει κάτι τέτοιο. Όταν ήμασταν παιδιά και πηγαίναμε για κάμπινγκ, θυμάμαι να έχει βάλει ξανά σημείωμα και μετά να το πετάει στη λίμνη» είπε η κόρη του  Μόροου που σύμφωνα με την ίδια πέθανε το 1995.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ