David & Victoria Beckham: Επέτειος 22 χρόνων γάμου - 4 παιδιά, 450 εκατ δολ net worth!! - Το ζευγάρι χρυσός! (φωτό & βίντεο)

Η οικογένεια Beckham από τα 90ς μέχρι και σήμερα λατρεύει να ντύνεται ασορτί!

Την επέτειο των 22 χρόνων γάμου τους γιορτάζουν ο David και η Victoria Beckham - το χρυσό ζευγάρι της showbiz!

Με net worth 450 εκατομμυρίων δολαρίων δεν είναι βέβαια να απορεί κανείς γιατί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και το πρώην μέλος των Spice Girls είναι στην αφρόκρεμα της Αγγλίας, με την Kate Middleton και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να τους καλούν μάλιστα και στον γάμο τους το 2011.

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά - τον Brooklyn (22 ετών), τον Romeo (18 ετών) τον Cruz (16 ετών) και την Harper (9 ετών) - έκανε λοιπόν αναρτήσεις στα social media για την επέτειό του και μας έδειξε ότι η αγάπη τους παραμένει παρά τα τόσα χρόνια κοινής πορείας.


 

Ειδικότερα η σχεδιάστρια μόδας και πρώην τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο τους βλέπουμε σε διάφορες φάσεις της ζωής τους να αγκαλιάζονται, να χορεύουν και να φιλιούνται.«Σε αγαπώ David. Χαρούμενη επέτειο» έγραψε στο ποστ της.

Ο David από την άλλη με το χαρακτηριστικό βρετανικό του χιούμορ δημοσίευσε ορισμένες φωτογραφίες τους στις οποίες φοράνε ίδια outfits, κάτι που εννοείται πως σχολίασε και στο ποστ του.

«22 χρόνια μετά ακόμα με ασορτί outfits. Σε αγαπάω πολύ και σε ευχαριστώ που μου χάρισες τέσσερα υπέροχα παιδιά ώστε να φοράμε όλοι τα ίδια ρούχα» έγραψε.

Φωτογραφίες: Instagram/davidbeckham

Όπως θα δείτε και στις εικόνες η οικογένεια Beckham από τα 90ς μέχρι και σήμερα λατρεύει να ντύνεται ασορτί και να μοιράζεται φωτογραφίες από την ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1999. Την ίδια χρονιά γεννήθηκε και ο μεγάλος τους γιος ο Brooklyn, ο οποίος και είναι μοντέλο και φωτογράφος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ