Επέτειος γάμου & γενέθλια! Ο Σάκης Ρουβάς γιορτάζει την Κάτια Ζυγούλη με μια αγκαλιά Ηλίανθους - «η αγάπη μου για σένα...» (φωτό)

«Η  αγάπη μου για σενα πάντα θα ανθίζει»

Με μια αγκαλιά Ηλιανθούς ο Σάκης Ρουβάς εύχεται χρόνια πολλά στην αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη για τα γενέθλιά της, αλλά και για την επέτειο του γάμου τους που επίσης είναι σήμερα (3/7).

Ο διάσημος τραγουδιστής δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να κρατάει το μπουκέτο, παρομοιάζοντάς τα συγκεκριμένα λουλούδια με την γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του.

Κάποιοι λένε πως  οι Ηλιάνθοι συμβολίζουν την πίστη και την αφοσίωση. Άλλοι πως εκφράζουν τη μακροβιότητα, το σθένος και την καλοτυχία. Εγω σε αυτους βλέπω εσένα Ήλιε μου, πάντα φωτεινή, γεμάτη χρώμα και ενέργεια. Η  αγάπη μου για σενα πάντα θα ανθίζει και θα σε ακολουθεί, όπως οι Ηλίανθοι ακολουθούν το φως» έγραψε στο ποστ του.

 

 

Από πλευράς της η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε στα stories της μια φωτογραφία στην οποία έγραψε ότι έχει γενέθλια αλλά και επέτειο με τον καλό της.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 4 χρόνια στην Εκάλη και έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, την Αναστασία (2008), τον Αλέξανδρο ( 2011), την Αριάδνη  2013) και τον Απόλλωνα ( 2016).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ