Στην λατρεμένη της Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη: Η οικογενειακή φωτό με τον Παντζόπουλο & το Μαρινάκι τους - το θαλασσί μπικίνι, το καπέλο

Περνά στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής ευτυχίας

Στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο βρέθηκε για λίγες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη που ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα της εκπομπή στο Mega.

Η όμορφη παρουσιάστρια περνά στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής ευτυχίας μαζί με τον άντρα της Μάκης Παντζόπουλο και την μικρή τους Μαρίνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Μάλιστα η ίδια μοιράστηκε στο Instagram και μια όμορφη φωτογραφία των τριών τους γράφοντας «Οικογενειακές καλοκαιρινες στιγμές».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Σε νεότερή της ανάρτηση ανέβασε και μια εικόνα στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με το θαλασσί της μπικίνι και ένα μεγάλο όμορφο ψάθινο καπέλο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Υπενθυμίζεται ότι ο Παντζόπουλος έχει ξενοδοχειακό συγκρότημα στο νησί και η οικογένεια επισκέπτεται τον τόπο όσο πιο συχνά μπορεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Μάλιστα πριν λίγες μέρες η παρουσιάστρια είχε ανεβάσει μια ακόμα φωτογραφία από την Άνδρο στην οποία την είδαμε μαζί με τον γιο της ‘Αγγελο Λάτσιο ο οποίος ήταν επίσης μαζί τους στην μίνι απόδρασή που έκαναν.

Η Μαρίνα είναι η 6χρονη κόρη που έχει αποκτήσει η Ελένη Μενεγάκη από τον Μάκη Παντζόπουλο, ενώ η παρουσιάστρια έχει ακόμα τον Άγγελο (18 ετών), την Λάουρα (16 ετών) και την Βαλέρια (13 ετών) από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ