Άκης Πετρετζίκης: Βροχή οι ευχές των celebrities για τον ερχομό του γιου του - Ο μικρός μόλις γεννήθηκε & «έριξε» το Instagram του μπαμπά (φωτό)

Η ανάρτηση του συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια!

Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε μπαμπάς με τον σεφ να δημοσιεύει στο Instagram μια φωτογραφία που κατάφερε να συγκεντρώσει χιλιάδες likes αλλά και σχόλια από Έλληνες celebrities που έσπευσαν να τον συγχαρούν.

Ο πρώτος MasterChef και η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, έφεραν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι με τον ίδιο να γράφει στο ποστ του:

«Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!».

 

 

Μάλιστα στα stories του δημοσίευσε και μια φωτογραφία εκείνου και της αγαπημένης του μέσα από το νοσοκομείο.

Ο σεφ έχει 17 εκατομμύρια followers στο Instagram και το συγκεκριμένο ποστ μέσα σε λίγη μόνο ώρα είχε πάνω από 200.000 likes!

Η ανάρτησή του όχι μόνο έφερε τεράστια χαρά σε όσους τον ακολουθούν αλλά συγκέντρωσε και πολλά σχόλια από διάσημα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Η Ναταλία Γερμανού, η Φαίη Σκορδά, ο Σάκης Τανιμανίδης, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ράνια Θρασκιά αλλά και η Μαρία Ηλιάκη, που επίσης έγινε μαμά πριν από λίγες ημέρες ήταν μερικοί μόνο από τους celebrities που έστειλαν τις ευχές τους στο ζευγάρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ