Wimbledon: Στο αγαπημένο της αθλητικό event η Kate Middleton - είδε τένις, βοήθησε στην κουζίνα - το πουά look, οι λευκές γόβες (φωτό & βίντεο)

Ήταν κομψή, χωρίς να είναι υπερβολική

Η Kate Middleton επέστρεψε στο αγαπημένο της αθλητικό event, το Wimbledon, μετά από σχεδόν δύο χρόνια - καθώς το περσινό πρωτάθλημα δεν είχε πραγματοποιηθεί εξαιτίας της πανδημίας.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν για ακόμα μια φορά πολύ κομψή - χωρίς να είναι υπερβολική. Ειδικότερα η σύζυγος του πρίγκιπα William φόρεσε μια πουά φούστα από το brand Smythe την οποία συνδύασε υπέροχα με ένα απλό λευκό t-shirt και ένα σκούρο μπλε σακάκι.

 

Υπέροχες όμως ήταν και οι λευκές γόβες της που εκτός από το ότι ταίριαζαν χρωματικά με το σύνολό της, αποτελούν και μια καλή πρόταση για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.


Η Δούκισσα παρακολούθησε μερικούς από τους αγώνες τένις, ένα άθλημα που λατρεύει τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της.

Μάλιστα το ζευγάρι έχει δικό του γήπεδο στην εξοχική του κατοικία στο Norfolk και συχνά βλέπουν αγώνες τένις.

Βέβαια η Kate Middleton δεν έμεινε μόνο στο αθλητικό κομμάτι του Wimbledon αφού βρέθηκε και στην κουζίνα όπου και βοήθησε να προετοιμάσουν το φαγητό.

Εκεί η Kate υπογράμμισε την σημασία του έργου που έχουν κάνει οι διοργανωτές του All England Lawn Tennis Club για να δημιουργήσουν και να διανείμουν 200 γεύματα την ημέρα σε όσους έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ