New arrival: Τo no1 trend λιποδιάλυσης και σύσφιξης του Hollywood είναι εδώ! - Ο Ιάκωβος Γκόγκουα εξηγεί πώς θα χτίσετε μύες

Ο γιατρός Ιάκωβος Γκόγκουα εξηγεί πώς να χτίσετε μύες, να κάψετε το λίπος και απογειώσετε τη φυσική σας κατάσταση με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο

Η ηλεκτρική μυική διέγερση χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια από φυσιοθεραπευτές και αθλητές για μυϊκή ενδυνάμωση και ταχύτερα (αλλά και ποιοτικότερα) αποτελέσματα.

Το ems, το μηχάνημα που έχει αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα trends αισθητικής στην Αμερική, χρησιμοποιεί αυτή τη δυνατότητα και με την εστιασμένη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια πετυχαίνει άμεση γράμμωση στο σώμα, σύσφιξη και απώλεια λίπους. 

Πώς λειτουργεί;

Με τη βοήθεια του μηχανήματος ems πραγματοποιείται μία εικονική προπόνηση, αφού η διαδικασία είναι σχεδιασμένη με βάση την αίσθηση ενός πραγματικού workout που έχει αρχή (προθέρμανση), μέση (πρόγραμμα) και τέλος (αποθεραπεία).

Μέσω του ηλεκτρισμού επιτυγχάνεται μυική σύσπαση και το σώμα αντιλαμβάνεται το ίδιο ερέθισμα σαν να πραγματοποιεί άσκηση με αντιστάσεις.

Έτσι, σε συνδυασμό με την κίνηση του ίδιου του ατόμου, έχουμε σαν αποτέλεσμα να λειτουργούν ταυτόχρονα 650 μύες και μέσα σε μία 30λεπτη συνεδρία να έχουμε ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα με 5,5 ώρες πραγματικής προπόνησης. 

Ποια πλεονεκτήματα έχει σε σχέση με τις κλασικές προπονήσεις; 

Πρόκειται για μία συνεδρία που αντιστοιχεί σε μία υψηλής έντασης προπόνηση και με τη βοήθεια της εστιασμένης ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας δημιουργεί εξαιρετικά αποδοτική εκγύμναση με εξοικονόμηση χρόνου και ενεργοποίηση ολόκληρου του μυϊκού συστήματος ταυτόχρονα (σε μία κλασική προπόνηση μόνο το 20 – 30 % των μυικών ινών είναι ενεργό).

Έτσι, έχετε έως και 16% μεγαλύτερη αύξηση της μυϊκής μάζας και 19% περισσότερη μείωση λίπους, με τρόπο ανώδυνο (χωρίς καν εφίδρωση) και αποτελεσματικό, σε σχέση με μία κλασική προπόνηση.

Η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται, οι τοξίνες απομακρύνονται γρήγορα, ενώ διεγείρονται ακόμα και οι πιο γρήγορες μυϊκές ίνες, που είναι πολύ δύσκολο να διεγερθούν με την κανονική προπόνηση.

Τα αποτελέσματα στο χτίσιμο των μυών και το κάψιμο λίπους είναι θεαματικά. 

Υπάρχει πιθανότητα τραυματισμού όπως στη γυμναστική; 

Το Pro Max δεν επιφέρει κίνηση στον μυ, όπως η πραγματική προπόνηση, για αυτό και δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού, αποτελώντας έτσι μία ιδανική λύση για όλους όσοι φοβούνται αυτό το ενδεχόμενο.

Είναι μια ξεκούραστη διαδικασία από την οποία θα αποκομίσετε μόνο τα αποτελέσματα μίας σκληρής προπόνησης και είναι κατάλληλη ακόμα και για όσους δεν αθλούνται. 

Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες;

Το ems δεν έχει ηλικία, απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες και επιτρέπει σε όλους να γυμναστούν αποτελεσματικά χωρίς να αισθάνονται τα βλέμματα πάνω τους.

Ποια μέρη του σώματος μπορώ να γυμνάσω; 

Το ems αποτελεί την ιδανική θεραπεία για τα περισσότερα μέρη του σώματος, όπως είναι οι γλουτοί, η κοιλιά, οι βραχίονες και οι μηροί.

Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να μειώσετε το λίπος από συγκεκριμένες περιοχές, χωρίς να επηρεάσετε το υπόλοιπο σώμα σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να μειώσετε πόντους και να σφίξετε τους γλουτούς σας χωρίς παράλληλα να έχετε μείωση από άλλες περιοχές όπως είναι το στήθος. 

Κάθε πότε πρέπει να κάνω συνεδρία; 

Χρειάζεται να κάνετε τη συνεδρία τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Ο κύκλος περιέχει 8 εφαρμογές ενώ μπορείτε να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία δύο φορές το χρόνο. 

Πότε θα δω τα πρώτα αποτελέσματα; 

Πολλοί αρχίζουν να βλέπουν αλλαγές μετά την πέμπτη συνεδρία. Στο τέλος του κύκλου, μετά από 8 εβδομάδες, οι αλλαγές είναι αισθητά ορατές. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ