Scarlett Johansson: Μετά την μεγάλη οθόνη δοκιμάζει τις δυνάμεις της στον χώρο της ομορφιάς - Ετοιμάζει τη δική της σειρά καλλυντικών

Tι ετοιμάζει η Χολιγουντιανή ηθοποιός; 

Η Σκάρλετ Γιόχανσον αποκάλυψε ότι ετοιμάζει τη δική της σειρά καλλυντικών. Η σταρ υπηρέτησε ως πρέσβειρα αρωμάτων και καλλυντικών αρκετά χρόνια σε γνωστές εταιρείες καλλυντικών και δήλωσε στο WWD ότι «γοητεύτηκε από τότε που ήταν παιδί από τη δύναμη της ομορφιάς που μεταμορφώνει».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonworld)

Και συνεχίζει: «Η μητέρα μου, φρόντισε να μου μάθει να φροντίζω τον εαυτό μου στην εφηβεία. Προχωρώντας έκανα βήματα με στόχο να δημιουργήσω κάτι αληθινό για μένα. Το αποτέλεσμα είναι μια προσιτή προσέγγιση στην ομορφιά».

Η σειρά καλλυντικών πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Η Γιόχανσον είπε επίσης στην «Allure» ότι «δημιούργησε μία σειρά για την φροντίδα του δέρματος που πρέπει να είναι καθαρό» και για «όσους, θέλουν το δέρμα τους να φαίνεται λαμπερό με ελάχιστη προσπάθεια». 

Η Σκάρλετ πρωταγωνιστεί στην ταινία «Black Widow» σε σκηνοθεσία της Κέιτ Σόρτλαντ.

Λόγω της πανδημίας τα μεγάλα στούντιο είχαν αναβάλλει τις πρεμιέρες τους, καθώς οι κινηματογραφικές αίθουσες έκλειναν αναφέρει το ΑΠΕ.

Από τον Μάιο του ’20 έγινε Νοέμβριος του ίδιου χρόνου, στη συνέχεια Μάϊος του '21 για να δώσει την σειρά του σε μια οριστική ημερομηνία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ