Πένθος για τη Μέγκαν Μαρκλ: Πέθανε ο θείος της - "Έφυγε" με το παράπονο ότι δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι (φώτο)

Ήταν αυτός που τη βοήθησε να ξεκινήσει την καριέρα της στις διεθνείς σχέσεις 

Ο θείος της Μέγκαν Μαρκλ, πρώην διπλωμάτης Mike Markle, πέθανε σε ηλικία  82 ετών. 

Ο συνταξιούχος διπλωμάτης δήλωνε σύμφωνα με πηγή, "περήφανος για την Μέγκαν" και λυπόταν που δεν είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Πρίγκιπα Χάρι.

Ο Mike Markle, από τη Φλόριντα, είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του μπαμπά της Meghan, Thomas.

Ο θείος κάποιες φορές είχε επικρίνει  για  την ανιψιά του για την στάση της και την αποκαλούσε  "prima donna" με "τσιπ στον ώμο της".

Δήλωσε στο περιοδικό Woman ότι εκείνος βοήθησε για πρώτη φορά τη Δούκισσα του Σάσεξ στην επιθυμία της να ακολουθήσει καριέρα στην πολιτική,  όταν αυτή  ήταν μόλις 20 ετών.

Ο πρώην διπλωμάτης Mike της εξασφάλισε την πρακτική άσκηση ως κατώτερο στέλεχος στο γραφείο Τύπου στην αμερικανική πρεσβεία στην Αργεντινή όταν η Μέγκαν σκέφτηκε να κάνει καριέρα στις διεθνείς σχέσεις.

Αλλά ο ίδιος δήλωνε  ότι η Meghan είχε γυρίσει την πλάτη στην οικογένεια της στην Αμερική.

Και αμφέβαλε ότι θα μάθει ξανά νέα από την 38χρονη πρώην ηθοποιό - παρόλο που θα ήθελε να συμβεί.

Αυτός και ο αδερφός του Fred, ένας άλλος από τους θείους της Meghan, είχαν εγκαταλείψει την ελπίδα ότι θα έχουν σχέση με την ανιψιά τους μετά το γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι.

Ο Μάικ δήλωσε  στη Daily Mail: "Δεν την καταλαβαίνω, τον τρόπο που φέρεται στην οικογένειά της. Δεν μου αρέσει πολύ."

Παρόλο που έπασχε από τη νόσο του Πάρκινσον και  είχε μια αδύναμη καρδιά, ο Μάικ είπε στην εφημερίδα ότι "με ευχαρίστηση" θα ταξίδευε στην Αγγλία για να είναι αυτός που θα συνοδέψει την ανιψιά του στην εκκλησία νύφη, όταν ο Τόμας τού ανακοίνωσε ότι ο ίδιος δεν ήταν ευπρόσδεκτος στο γάμο.

Πώς πέθανε ο θείος της Meghan Markle, Mike;

Πηγές ανέφεραν στη The Sun ότι ο Μάικλ Μάρκλ, ο οποίος ήταν γνωστός ως Μάικ, έδινε μάχη με  τη νόσο του Πάρκινσον και είχε υποστεί επιδείνωση τα τελευταία χρόνια.

Μια πηγή είπε: "Ο Mike ήταν ένας υπέροχος, ευγενής, απαλός άνθρωπος.

«Του έδινε χαρά να τον ρωτάνε  για την Meghan, αλλά όποτε μιλούσε σε οποιονδήποτε ήθελε κυρίως να μιλήσει για την αείμνηστη σύζυγό του - την αγαπούσε τόσο πολύ».

Μετά το θάνατο της συζύγου του, ο Μαρκλ λέγεται ότι μετακόμισε από το σπίτι του στο Όρεγκον για να είναι πιο κοντά στην κόρη του.

Εκεί, παρά την ασθένειά του, ο Markle κατάφερε να διατηρήσει την ανεξαρτησία του ενώ ζούσε σε μια κοινότητα ηλικιωμένων είπε μια πηγή.

Ο 82χρονος στο παρελθόν είπε στο Woman Magazine ότι είχε βοηθήσει τη Μέγκαν ανοίγοντας της το δρόμο για  να γίνει πολιτικός όταν ήταν 20 ετών.

Ο Μάικ είπε ότι εξασφάλισε την πρακτική άσκηση στη Μέγκαν ως στέλεχος του γραφείου Τύπου στην αμερικανική πρεσβεία στην Αργεντινή όταν σκέφτηκε να κάνει καριέρα στις διεθνείς σχέσεις.

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, ο Mike, όπως και ο αδελφός του Thomas, είπε ότι δεν είχε επαφές με την Μέγκαν , λίγο  πριν από τον βασιλικό γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Σε μια συνέντευξη γύρω από την εποχή του γάμου της Μέγκαν Μάρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, ο Μάικ εξέφρασε την απογοήτευσή του επειδή δεν προσκλήθηκε στο γάμο.

Ο Μάικ είπε ότι θα συνόδευε την Μέγκαν αφού ο πατέρας της Τόμας ανακοίνωσε ότι δεν μπορούσε να κάνει το ταξίδι.

Είπε: "Σκέφτηκα ότι θα λάβω πρόσκληση, αλλά ούτως ή άλλως, δεν προσκλήθηκα ποτέ  από αυτήν."

Τον Απρίλιο του 2019, ένας άλλος από τους θείους της Meghan, ο Τζόζεφ Τζόνσον, που ζει στο Φρέσνο της Καλιφόρνια, ισχυρίστηκε ότι η ανιψιά του απολάμβανε το ρόλο της στο κοινό και είπε ότι «παίρνει αυτό το θάρρος» από τη μαμά της Ντόρια Ράγκλαντ.

Η Ντόρια ήταν το μόνο μέλος της οικογένειας , της Μέγκαν που πήγε στο βασιλικό γάμο.

Ο Thomas Markle ήταν έτοιμος να συνοδεύσει την κόρη του, αλλά αποφάσισε να μην παραστεί στην τελετή λόγω προβλημάτων υγείας.

Η απόφαση αυτή ελήφθη όταν ο Τόμας πουλούσε φωτογραφίες της Μέγκαν στον Τύπο.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ