Στο εξώφυλλο της Vogue η Τζιλ Μπάιντεν: Η αγκαλιά & το γλυκό φιλί του Αμερικανού προέδρου, το floral φόρεμα της πρώτης κυρίας (φωτό)

Με φόντο τον Λευκό Οίκο

Στο εξώφυλλο της Αμερικανικής Vogue για το τεύχος Αυγούστου φιλοξενήθηκε η Τζιν Μπάιντεν που φωτογραφήθηκε φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα Oscar de la Renta και με φόντο τον καταπράσινο κήπο του Λευκού Οίκου.

Ακόμα στις φωτογαρφίες που δημοσιεύτηκαν στο Instagram του γνωστού περιοδικού την βλέπουμε με ένα λευκό πουκάμισο και μια καστόρινη μπεζ φούστα καθισμένη στον καναπέ να δουλεύει στον υπολογιστή της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Στην τρίτη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Vogue απεικονίζεται το προεδρικό ζεύγος αγκαλιά. Η Τζιλ είναι ντυμένη στα πράσινα και ο πρόεδρος των ΗΠΑ της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Στην συνέντευξή της η πρώτη κυρία των ΗΠΑ είπε μεταξύ άλλων ότι ο σύζυγός της αποδείχθηκε «πιο ψύχραιμος» από τον Ντόναλντ Τράμπ. «Ένας από τους λόγους που εξελέγη ο Τζο» αναφέρει η Τζιλ Μπάιντεν «είναι επειδή οι άνθρωποι ήθελαν κάποιον που θα “ επουλώσει τις πληγές” όχι μόνο της πανδημίας, που πιστεύω ότι έκανε ο Τζο. Είναι ένας πιο ήρεμος πρόεδρος. Ρίχνει τους τόνους».

Κατά τη σύνοδο κορυφής των G7 η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο σακάκι, στην πλάτη του οποίου αναγραφόταν η λέξη «ΑΓΑΠΗ» από τους σχεδιαστές Zadig & Voltaire. Στη συνέντευξή της στη Vogue, η πρώτη κυρία είπε ότι είναι «εκπληκτικό» όταν οι επιλογές της μόδας πυροδοτούν τον διάλογο, αναφέρει το ΑΠΕ επικαλούμενο τον Guardian.

Αποκάλυψε ότι δεν συνεργάζεται με στιλίστα, και οι επιλογές των ρούχων της είναι τις περισσότερες φορές από σχεδιαστές που δεν είναι τόσο γνωστοί. Όταν επέλεγα ρούχα για την ορκωμοσία, αυτό ήταν ένα από τα κριτήρια που σκέφτηκα», είπε η Μπάιντεν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ