Τα πιο όμορφα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα - Έγινε 33 ετών & γιόρτασε για πρώτη φορά με τις διδυμούλες της αγκαλιά (φωτό)

Πως της ευχήθηκαν φίλοι και συγγενείς; 

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε η Χριστίνα Μπόμπα  πριν λίγες ημέρες η οποία έφερε στον κόσμο την προηγούμενη εβδομάδα τα δίδυμα κοριτσάκια τους με τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη.

Η όμορφη Influencer που γέννησε  με καισαρική και πλέον κρατά στα χέρια της τα αγγελούδια της είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. 

Η τετραμελής οικογένεια έχει γυρίσει στο σπίτι και πλεον ο Σάκης και η Χριστίνα πρέπει να βρουν τα πατήματά τους με τα νέα μέλη της. Μάλιστα η Χριστίνα ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram της στο οποίο κάθεται στον καναπέ και δίπλα της είναι ξαπλωμένα τα κοριτσάκια της. 

Η ίδια ξεχειλίζει από ευτυχία , αφού περίμενε με ανυπομονησία να γίνει μανούλα. Στην φωτογραφία γράφει: ''Sleeping beauties, exhausted mama'', δηλώνοντας την κούραση που έχει, αφού πρέπει να φροντίζει δύο μωρά. Παρ΄όλα αυτά έχει μεγάλη βοήθεια από τον σύζυγό της, αφού ο Σάκης έχει δείξει εδώ και καιρό πως θα φροντίζει τα κορίτσια του με τον καλύτερο τρόπο... 

Σήμερα μάλιστα η Χριστίνα έχει γενέθλια και θα τα περάσει πρώτη φορά με τα κορίτσια της. Γίνεται 33 ετών και όλοι της οι φίλοι και συγγενείς της ευχήθηκαν και έστειλαν τις πιο γλυκές ευχές.

Ανάμεσα σε αυτούς που τις ευχήθηκαν είναι η κουμπάρα της Μαρίνα Βερνίκου, η πολύ καλή της φίλη Βάσια Κωσταρά και η αδερφή της Ελίνα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ