Όλγα Κεφαλογιάννη: Αποκάλυψε τα φύλα των διδύμων που κυοφορεί - ''Είχα βγάλει από το μυαλό μου τη μητρότητα, είναι συγκλονιστικό που θα το ζήσω'', λέει (βίντεο)

Την απόκτηση παιδιών την είχε βγάλει από το μυαλό της όπως αποκάλυψε... 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. 

Η βουλευτής της ΝΔ μίλησε στη ν εκπομπή "Πάμε Δανάη" και τον Άρη Καβατζίκη. 

 

 

Η ίδια περνάει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και δεν το κρύβει.  "Ο Μίνως ήταν ένας άνθρωπος που έκανε τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή μου και μέχρι τώρα θα έλεγα ότι έχει πάει καλά" είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό που χαρακτηρίζει τα τελευταία δύο χρόνια είναι η ανατροπή. Οι ανατροπές στη ζωή έρχονται και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να τις αρπάξεις, πολλές φορές περνάνε από μπροστά μας πράγματα που ίσως από φόβο δεν τολμάμε», ανέφερε αρχικά η κ. Κεφαλογιάννη.

 

 

"Αναγκαστικά λόγω της κατάστασης επιλέξαμε να προχωρήσουμε τώρα σε γάμο και τελικά ήταν πολύ καλύτερα έτσι, γιατί ήταν κοντά μας άνθρωποι που μας αγαπάνε και ένιωσαν τον συμβολισμό και την ιδιαίτερη αξία του" είπε για τον κλειστό γάμο της στις Σπέτσες.

 

 

Η εγκυομοσύνη που ήρθε όταν η ίδια είχε αποκλείσει το κεφάλαιο μητρότητα 

«Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα θέλαν να βιώσουν την μητρότητα και έχουν λόγος που τους αποτρέπουν. Είναι ωραίο να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το θες και είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς. Έχω περάσει την απογοήτευση αύτη. Αν κάποια γυναίκα θέλει να βιώσει τη μητρότητα, πρέπει να ενημερωθεί, να το προσπαθήσει και πλέον η επιστήμη βοηθάει πάρα πολύ.

Εγώ αισθάνομαι πολύ ευλογημένη, γιατί κάτι που είχα βγάλει από το μυαλό μου ως πιθανότητα, συμβαίνει. Είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ, το βιώνεις ως πολύ μεγάλη απώλεια, λες “ας το αφήσω”.

 

 

Η φύση μας έχει φτιάξει για να γινόμαστε μαμάδες σε νεότερη ηλικία, πλέον μπορούμε να το κάνουμε και σε μεγαλύτερη ηλικία», τόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη και πρόσθεσε: «Τα ανίψια μου έχουν χαρεί πάρα πολύ, σκέφτονται πως θα λειτουργήσουν ως ξαδερφάκια. Οι αδερφές μου και η μητέρα μου… το συναίσθημα το δικό μας είναι κάτι που δεν θα το άλλαζα με τίποτα».

 

 

 

 

«Το να μιλήσω για την εγκυμοσύνη το είχα σκεφτεί, αλλά χωρίς να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Θα είναι αγοράκι και κοριτσάκι», ανέφερε αποκαλύπτοντας το φύλο των παιδιών.

«Σε προσωπικό επίπεδο προετοιμάζομαι, είναι μια περίοδος που πρέπει να προσέχω πολύ. Ανυπομονώ να έρθει η ώρα που την είχα βγάλει από το μυαλό μου και είναι συγκλονιστικό που ευλογήθηκα να το ζήσω. Όποια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα ελπίζω να μπορέσει να βιώσει αυτό το συναίσθημα», είπε ερωτηθείσα για τα πλάνα της τους προσεχείς μήνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ