Η πριγκίπισσα Ευγενία, ο μπέμπης και ο ξύλινος ελέφαντας που λέγεται August! Ο μικρός πρίγκιπας «γνώρισε» ένα άγαλμα με το όνομά του (φωτό)

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί για 6 εβδομάδες στα πάρκα του Λονδίνου

Στο Green Park του Λονδίνου πήγε τον μικρό πρίγκιπα August η πριγκίπισσα Ευγενία και ο μπέμπης της είχε την ευκαιρία να «γνωρίσει» τον ξύλινο ελέφαντα που είχε το ίδιο όνομα με εκείνον.

Η 31χρονη εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ ανέβασε στο Instagram μερικές φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε μαζί με τον πέντε μηνων γιό της μπροστά σε ένα ολόκληρο κοπάδι ελεφάντων.

Instagram/princesseugenie

Φυσικά δεν πρόκειται για κανονικά ζώα αλλά για τα αγάλματα που έχουν στηθεί στο πλαίσιο έκθεσης που έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει το κοινό σε ζητήματα που αφορούν τους ελέφαντες και τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να προστατεύσουν καλύτερα τη βιοποικιλότητα του πλανήτη.

Instagram/princesseugenie

Η πριγκίπισσα Ευγενία είναι χορηγός της Elephant Family, η οποία συνεργάστηκε με την The Real Elephant Collective για να οργανώσει την έκθεση που θα πραγματοποιηθεί για έξι εβδομάδες στα πάρκα του Λονδίνου.

Ανάμεσα λοιπόν στους ελέφαντες υπάρχει και ένα μικρό ελεφαντάκι που ονομάζεται Assam August. «Ήταν μεγάλη χαρά να φέρω τον August» για να τον γνωρίσει έγραψε μεταξύ άλλων στο ποστ της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ