Η Gisele απολαμβάνει τον ήλιο με το μπικίνι της: Καφέ από πάνω, λεοπάρ από κάτω - πώς την έχουν βοηθήσει η γιόγκα & ο διαλογισμός; (φωτό)

Μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία!

Τον ήλιο και την θάλασσα απολαμβάνει η Gisele που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία.

Στην εικόνα την βλέπουμε να φορά ένα λεοπάρ μπικίνι από κάτω, ενώ το πάνω μέρος του είναι καφέ κάνοντας την τέλεια χρωματική αντίθεση.

«Κυριακή. Καλοκαίρι και ήλιος» έγραψε στο ποστ της η 40χρονη Βραζιλιάνα καλλονή που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της Tom Brady (τον 11χρονο Benjamin Rein και την 8χρονη Vivian Lake) ενώ έχει πάρα πολύ καλή σχέση και με τον 13χρονο γιο του άντρα της - από την σχέση του με την Bridget Moynahan.

Σε άλλη ανάρτηση που έκανε το πρώην αγγελάκι της Victoria Secret έγραψε για το πόσο την βοήθησαν η γιόγκα και ο διαλογισμός σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της.

«Πολλά χρόνια πριν και ενώ περνούσα μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου βυθίστηκα στην βαθιά διαδικασία του να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου.

Με τη βοήθεια της γιόγκα και του διαλογισμού, βγήκα από εκείνη την περίοδο πιο ισχυρή και πιο ευτυχισμένη, και γνωρίζοντας ότι ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολες προκλήσεις εμφανίζονται στη ζωή, φέρνουν πάντα μαζί τους και μια ευκαιρία για μεταμόρφωση» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ