Topwoman η Venus Williams: 41 ετών η τενίστρια με ρεκόρ της 90ης νίκης της στο Wimbledon (φωτό & βίντεο)

Έχει κερδίσει 5 φορές το Wimbledon στο παρελθόν

Η Venus Williams έγινε 41 ετών αυτό το μήνα, αυτό όμως δεν την εμποδίζει να παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση και να πετυχαίνει νίκες στο κορυφαίο επίπεδο, όπως αυτή εις βάρος της Mihaela Buzarnescu, που ήταν η 90ή της στο All England Club!

 

Παρόλο που χρειάστηκε να παίξει τρια σετ απέναντι σε μια μαχητική αντίπαλο, η Venus Williams κατάφερε να κερδίσει τη Mihaela Buzarnescu με 7-5, 4-6, 6-3 και να προκριθεί στον 2ο γύρο του Wimbledon.

 

Όλα αυτά λίγες μέρες μετά τα 41α γενέθλια της πολύπειρης Αμερικανίδας τενίστριας, που βελτίωσε το ρεκόρ της στο All England Club στο 90-17 νίκες! Μόνο η Martina Navratilova (120-14), η αδερφή της Serena Williams (98-12) και η Chris Evert (96-15), έχουν περισσότερες νίκες από τη Venus στα γήπεδα του Championships.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό, είναι το γεγονός πως αυτή είναι η 90ή παρουσία σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για άνδρα ή γυναίκα στο άθλημα, σύμφωνα με το tenisnews.gr.

Δείτε επίσης: Φανταστική η Μαρία Σάκκαρη ισοπέδωσε την Ολλανδέζα: Κυριάρχησε στο γήπεδο του Wimbledon (φωτό)

Στον 2ο γύρο μια πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει τη Venus, που έχει κερδίσει 5 φορές το Wimbledon στο παρελθόν, αλλά η πιο πρόσφατη ήταν πριν 13 χρόνια (2000, 2001, 2005, 2007, 2008). Θα αντιμετωπίσει την Ons Jabeur, No.21 στο ταμπλό, που ήταν φανταστική στην πρεμιέρα της και επιβλήθηκε της Rebecca Peterson με 6-2, 6-1.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ