Άγριες Μέλισσες - Αγορίτσα Μαρία Αντουλινάκη συγκινημένη: «Δεν θα ξαναπεράσει στην καριέρα μου τέτοιος άνθρωπος σαν την Κάτια Δανδουλάκη» (βίντεο)

Ήταν μια ήρεμη δύναμη, ένας υπέροχος άνθρωπος

Με συγκίνηση μίλησε στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου η Μαρία Αντουλινάκη για την αποχώρηση της Κάτιας Δανδουλάκη από τις Άγριες Μέλισσες και για την σκηνή της αυτοκτονίας της.

Η τηλεοπτική Αγορίτσα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Ήταν τόσο συγκινητικό όλο αυτό που έκανε στην τελευταία της σκηνή που πραγματικά και τώρα με συγκινεί που τη θυμάμαι. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έφυγε η Κάτια Δανδουλάκη από τις Άγριες Μέλισσες.

 

 

Ήταν μια ήρεμη δύναμη, ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας δοτικός άνθρωπος, άνθρωπος που σε κοίταζε στα μάτια και σου έλεγε μπράβο. Δεν ξέρω αν θα ξαναπεράσει από την καριέρα μου τέτοιος άνθρωπος σαν την Κάτια».

 

 

 

 

«Στην τελευταία της σκηνή στις Άγριες Μέλισσες είχα ξεκινήσει να κλαίω από τα καμαρίνια! Ήταν πολύ συγκινητικό για μένα όλο αυτό το πράγμα και ειδικά με τον τρόπο που το έκανε. Με είχε συγκλονίσει εκείνη την ημέρα. Δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν άλλον άνθρωπο» πρόσθεσε ακόμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ