Φανταστική η Μαρία Σάκκαρη ισοπέδωσε την Ολλανδέζα: Κυριάρχησε στο γήπεδο του Wimbledon (φωτό)

Έχασε μόνο 2 games από την Arantxa Rus

Μια τρομερή Μαρία Σάκκαρη κυριάρχησε απολύτως στο γήπεδο και συνέτριψε με 6-1, 6-1 την Ολλανδέζα Arantxa Rus, σε λιγότερα από 50 λεπτά!

Ισοπεδωτική ήταν η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο Wimbledon, καθώς και στην πρώτη της αναμέτρηση στο χορτάρι εδώ και 2 χρόνια, καθώς έχασε μόνο 2 games από την Arantxa Rus - ένα σε κάθε σετ - και πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο σε 48 μόλις λεπτά!

7 άσοι, 19 winners και 14 αβίαστα λάθη ήταν ο πολύ καλός απολογισμός της Μαρίας, την ώρα που απέναντί της είχε μια πολύ ασταθής παίκτρια, που σταμάτησε στα 26 αβίαστα λάθη και το πολύ επιθετικό της παχινίδι της απέφερε μόλις 3 winners!

Φυσικά σε κανένα από τα δυο σετ δεν δυσκολεύτηκε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια. Η Rus άνοιξε τον αγώνα με ένα love service game, ακολούθησαν όμως 11 κερδισμένα games στη σειρά για τη Μαρία, που "έσπασε" το σερβίς της Ολλανδέζας στα 5 επόμενα service games της!

Βρέθηκε μπροστά με 6-1, 5-0 και λίγο έλειψε να κάνει και το bagel στο 2ο σετ, αλλά η Rus κατάφερε να επιστρέψει από το 15-40 και να κρατήσει το σερβίς της για 2η φορά στο ματς, μειώνοντας σε 5-1. Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Σάκκαρη, που με love service game "σφράγισε" την είσοδό της στον 2ο γύρο του Wimbledon, σύμφωνα με το tenisnews.gr.

Η Σάκκαρη, που πέτυχε την πρώτη νίκη για σήμερα στα γήπεδα του Wimbledon, θα αντιμετωπίσει αύριο την Shelby Rogers, που έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Samantha Stosur, με 6-1, 5-7, 6-3.

Για 4η φορά στην καριέρα της προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Wimbledon και την Τετάρτη θα διεκδικήσει την 3η της είσοδο στον 3ο γύρο, στα τελευταία 4 τουρνουά. Θυμίζουμε πως το Wimbledon είναι το μοναδικό major στο οποίο δεν έχει καταφέρει ακόμα να μπει στον 4ο γύρο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ