Knives Out 2: Οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα στις Σπέτσες - Η Κέιτ Χάντσον με μεταξωτή τουαλέτα, ο Ντάνιελ Κρεγκ με λινό κοστούμι

Ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον έδωσε το σύνθημα της έναρξης

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στις Σπέτσες για την ταινία Knives Out 2 στην οποία πρωυταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Ντάνιελ Κρέγκ και η Κέιτ Χάντσον.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, το ταλαντούχο δίδυμο περπατούσε μαζί στην αποβάθρα, με την Κέιτ Χάντσον να φοράει μία εντυπωσιακή μεταξωτή μπορντό τουαλέτα και ένα μεγάλο λευκό καπέλο σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail.

Μαζί της ο ιδιοφυής ντετέκτιβ «Μπενουά Μπλάνκ» που ενσαρκώνει ο Ντάνιελ Κρεγκ με ένα λινό εκρού κοστούμι, γαλάζιο φουλάρι και ροζ πουκάμισο. Την ίδια ώρα η Κάθριν Χαν δημοσίευσε στα social media και τις πρώτες φωτογραφίες με τους συμπρωταγωνιστές της.

Σε όλη την διάρκεια των γυρισμάτων τα μέλη του συνεργείου καθώς και όταν οι ηθοποιοί περιμένουν να ξεκινήσουν οι λήψεις, φορούν μάσκες προστασίας.  Στο Πόρτο Χέλι βρίσκονται όλοι οι πρωταγωνιστές της ταινίας.

Ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον έδωσε το σύνθημα της έναρξης των γυρισμάτων στο προσωπικό του λογαριασμό στο Ιstagram με φόντο την καταγάλανη θάλασσα των Σπετσών και σχολίασε:

«Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους υπομονετικούς ανθρώπους εδώ στην Ελλάδα που μας επέτρεψαν να κάνουμε ένα φονικό στις ήρεμες ακτές τους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ