Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία έφτασε στην Αλόννησο με την μαμά & τον αδερφό του καθ' όμολογίαν δολοφόνου - Η μαμά της Κάρολαιν την παρέλαβε

Το μωράκι θα μεγαλώσει κοντά στην γιαγιά και τον παππού της... 

Λίγο μετά τις 9 το πρωί η μητέρα του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου, έχοντας στην αγκαλιά της την μικρή Λυδία, έφυγε από το σπίτι της στην Αγία Παρασκευή και μπήκε στο καράβι για την Αλόννησο

Μετά από ταξίδι κάποιων ωρών παρέδωσε την εγγονή της στην άλλη του γιαγιά, την μητέρα της αδικοχαμένης Κάρολαιν. Όλα αυτά μια μέρα μετά την απόφαση που δίνει την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού στην οικογένεια της Καρολάιν.

 

 

Με τη συνοδεία του γιου της, του αδερφού του Μπάμπη, προχώρησαν μέχρι το αυτοκίνητό τους. Λίγη ώρα μετά παρέδωσαν τη Λυδία στη μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα. 

Οι γονείς του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν το μωρό πέντε ημέρες τον μήνα από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και μόνο στην Αλόννησο.

 

 

Η μικρή Λυδία θα περάσει τα επόμενα χρόνια της ζωής της στον τόπο που μεγάλωσε και η αδικοχαμένη μητέρα της.

Η Αλόννησος δίπλα στην οικογένεια της Καρολάιν

Όλη η Αλόννησος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας της αδικοχαμένης κοπέλας. Η Χαρίκλεια Θεοδώρου, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλόννησου μίλησε στον ΑΝΤ1 για την απόφαση να δοθεί η προσωρινή επιμέλεια στην οικογένεια της Καρολάιν.

 

 

 

 

«Αρχίζει ένας Γολγοθάς, αλλά η Αλόννησος θα αγκαλιάσει τη μικρή Λυδία. Ωστόσο, ο ρόλος μας πρέπει να είναι διακριτικός, καθώς έχει χάσει και τους δυο γονείς. Το παιδί θα πρέπει να ξαναγεννηθεί και να “υιοθετηθεί” από ένα νέο περιβάλλον», σημείωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ