Τραγωδία στην άσφαλτο: 27χρονη μητέρα & έγκυος παλεύει για την ζωή της- «Έχασε» το μωρό που κυοφορούσε από την μετωπική στο Μαρούσι

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 27χρονη όταν την ώρα που ενεπλάκη σε ένα απίστευτο τροχαίο στο Μαρούσι, το μεσημέρι του Σαββάτου έχασε το αγέννητο μωρό της.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 27χρονη μητέρα ενός κοριτσιού 3,5 ετών -η οποία ήταν και 6 μηνών έγκυος- όταν την ώρα που ενεπλάκη σε ένα απίστευτο τροχαίο στο Μαρούσι, το μεσημέρι του Σαββάτου απέβαλε. 

 

 

Όπως αναφέρουν ιατρικές πηγές, η κοπέλα είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Ερυθρός Σταυρός" και δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. Σύμφωνα με πηγές του οικογενειακού της περιβάλλοντος η κατάστασή της είναι σχεδόν μη αναστρέψιμη.

Η 27χρονη διατηρεί ένα από τα πιο γνωστα bar restaurant στην Αράχωβα και περίμενε με χαρά να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό, το οποίο κυοφορούσε.

 

 

Στο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά το "Δαχτυλίδι" στο ρεύμα της Κηφισίας προς την Κηφισιά, στη συμβολή της με την οδό Σώρου, ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα. Σύμφωνα αστυνομικές πηγές , μια 22χρονη που κατέβαινε την Λεωφόρο Κηφισίας έχασε το έλεγχο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε σχεδόν μετωπικά με το όχημα της 27χρονης.

Το αυτοκίνητο ντεραπάρισε και βρήκε και σε άλλο διερχόμενο όχημα. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση στην Κηφισίας τραυματίστηκαν συνολικά 3 άτομα, με την 27χρονη να απεγκλωβίζεται χωρίς τις αισθήσεις της από την άμορφη μάζα σιδερικών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ